Камалія показала своє нинішнє життя без особняку та домогосподарок: сама тепер порається на кухні заради діток

До війни Камалія гордо носила статус найбагатшої співачки України. Проте, 24-те лютого назавжди змінила її життя. Артистка показала, як тепер живе з родиною.

Камалія Захур ніколи не приховувала, що разом з чоловіком вони досягли справжніх висот. Творча жінка і потужний бізнесмен стали неймовірно багатими і популярними. Вони відбудували собі справжній палац, народили двох чудових донечок та ні в чому собі не відмовляли.

Проте, зараз життя подружжя значно змінилося. Нещодавно співачка показала, як готує страви разом з родиною. Її чоловік Мохаммад стоїть біля плити у простій футболці, а його дружина знімає весь процес. Зірка і сама не соромиться підходити до страв, додаючи весь свій кулінарний хист.

На відео знаменитості виглядають достатньо щасливими.

Камалія показала своє нинішнє життя без особняку

Цікаво, що попри всі свої статки, артистка привчає до скромності своїх діток. Арабелла і Мірабелла на відміну від інших зіркових підлітків, не мають соціальних мереж, не хизуються брендовим одягом, а приділяють весь час навчанню. Батьки бажають своїм донечкам лише кращого, і тому вони обрали найліпший навчальний заклад. Крім цього, намагаються дати їм різнобічну освіту: дівчатка пробують себе у моделінгу, займаються кінним спортом, багато подорожують.

Камалія зібрала речі і покинула Захура після бурхливих розваг на курорті
Камалія показала своє нинішнє життя без особняку

Та мама вважає, що у житті малечі мають бути і прості радості. Наприклад, так, як сімейні походи з наметами. Всі разом їздять на річку у Чернігівську область. За словами Камалії, її крихітки просто обожнюють природу і такий відпочинок з батьками. І хоча поява двійнят на світ далася співачці непросто, все одно вона вважає, що занадто балувати їх не потрібно. Інколи навіть сварить за оцінки у школі, ставить обмеження на розваги.

Нагадаємо, що Камалія і Захур одружилися у 2003-му році. Для бізнесмена цей шлюб був другим, але на диво, його строга мусульманська родина з повагою по-доброму поставилася до невістки з України. Більше про цю незвичайну родину нашої естради дізнайтеся у відео:

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.