Джамала покинула чоловіка та зізналася в почуттях до нового партнера в польських “Танцях з зірками” Яцека

Знаменита українська співачка Джамала взяла участь у польській версії "Танців з зірками" та показала свого партнера. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті..

Не так давно стало відомо, що знаменита українська співачка Джамала візьме участь у польських “Танцях з зірками”. Ця новина дуже схвилювала її фанатів, але особливо несправедливим відчувається розуміння того, щоб пряму трансляцію програми подивитися поки що неможливо.

Джамала покинула чоловіка та зізналася в почуттях до нового партнера

Не менш цікавим моментом для шанувальників артистки був вибір партнера для неї. Однак, Джамала прийняла рішення не зволікати з цим та показала людину, з якою їй доведеться працювати на паркеті. Це красень на ім’я Яцек. Він вже вигравав у програмі, і володіє усіма необхідними якостями, щоб скласти Джамалі достойну пару на шоу.

На особистій сторінці в соціальній мережі Instagram співачка розповіла, що з чоловіком в них відбулося повне взаєморозуміння з перших хвилин знайомства. Вона також назвала Яцека людиною глибоко свідомою, якій немає необхідності пояснювати, навіщо Джамала бере участь у програмі, і що від нього в свою чергу вимагається.

Зокрема артистка дала зрозуміти, що дуже позитивно ставиться до танцюриста і поділилася емоціями щодо їхньої майбутньої роботи. Яцек відповів їй у коментарях взаємністю, залишивши сердечка.

Нагадуємо, що ще декілька років тому чоловік Джамали Сеіт-Бекір Сулейманов навідріз відмовлявся відпускати свою дружину на шоу, так як дуже хвилювався через характер костюмів, які одягають зірки, а також сцени та підтримки, на які доводиться артистам часом іти. І він також мав рацію, адже на сцені навіть були відбувалися поцілунки. Але на щастя, не за участі Джамали.

Схожі статті

Софія Ротару розповіла про сина, який успадкує величезну компанію, бізнес та її резиденцію: “Який же він”

Софія Ротару розповіла правду про сина, який успадкує величезну компанію, бізнес та її резиденцію. Руслан Євдокименко являється єдиним спадкоємцем легенди української естради.