Вони пішли назавжди: актори серіалу “Татусеві доньки”, які більше не знімуться в кіно

"Татусеві доньки" - російський сімейно-молодіжний серіал, що виходив у 2007 - 2013 роках.

Серіал розповідає історію багатодітної родини Васнецових, у якій 5 доньок і кожна з них завдає клопоту батькові, психотерапевту Сергієві Васнецову. Дівчата постійно потрапляють у різні кумедні історії, а вдома весь час з’ясовують стосунки.

Серед кінематографістів та акторів побутує вислів “прокляття серіалу”. Це торкнулося і популярного сіткому “Татусеві доньки”.

Першою жертвою серіалу став Володимир Турчинський, більше відомий як “Динаміт” (1963 – 2009). У сіткомі актор зіграв Федора, тренера Віника. Володимир Турчинський знімався також у кіножурналі “Єралаш”, серіалах “Свати”, “Щасливі разом”, “Солдат”, “Бригада” та інші. Загалом він знявся у більш, ніж 13 кінокартинах. Помер актор у віці 46 років від інфаркту. До речі, “Динамітом” Турчинського назвали французькі самбісти через вибуховий характер актора.

Володимир "Динаміт" Турчинський
Володимир “Динаміт” Турчинський

Ангеліна Варганова (1971 – 2013) зіграла у серіалі дружину доктора Антонова. Окрім ролі у сіткомі акторка зіграла не менш колоритні ролі у серіалах “Моя прекрасна няня”, “Кодекс честі” та інших. За свою акторську кар’єру Ангеліна Варганова була задіяна у 9 проектах. Померла акторка у 2013 році у віці 41 року від пневмонії.

Ангеліна Варганова
Ангеліна Варганова

Того ж року помер і Василь Савінов, який грав у сіткомі наукового керівника Галини Сергіївни, четвертої доньки родини Васнецових. За акторське життя він зіграв у 80 картинах, серед яких “Глухар” і “Завжди кажи завжди”. На момент смерті акторові був 51 рік. А от причиною смерті став інфаркт.

Василь Савінов
Василь Савінов

Перед ним померла ще одна акторка “Татусевих дочок” Ольга Прохватило. У серіалі вона зіграла роль Ізольди Анатоліївни, голови РАйоНО. Акторка зіграла також у серіалах “Ранетки”, “Далекобійники”, “Моя прекрасна няня”, “Щасливі разом”, “Канікули строгого режиму” та інших. Померла Ольга Прохватило у віці 44 років за нез’ясованих обставин.

Ольга Прохватило
Ольга Прохватило

У віці 67 років помер актор театру і куно Ігор Сихра. У серіалі він виконав роль батька Тамари Миколаївни. окрім ролі у популярному серіалі актор зіграв у 40 проектах, серед яких “Амазонки”, “Просте життя” та інші. причина смерті актора невідома.

У 2019 році помер актор Олександр Числов. У “Татусевих доньках” йому дісталася роль друга Сергія Васнецова й Андрія Антонова. Актор був задіяний і у таких проектах як “Інтерни” та “Відділок”. загалом Олександр Числов знявся у 20 проектах. Причиною смерті актора вказали пневмонію.

Олександр Числов
Олександр Числов

Схоже, саме через велику кількість смертей акторського складу серіалу, проект закрили у 2013 році.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.