“Можу повернутися до москви”: Лобода поставила одну умову росіянам, за якої вона готова жити в росії

Знаменита російська співачка українського походження Світлана Лобода дала ексклюзивний коментар щодо можливого повернення до російської федерації.

Після повномасштабного вторгнення російської федерації на території України співачка Світлана Лобода, яка роками жила в москві та виступала для російської публіки заявила, що не схвалює війну, і через тривалий час почала заступатися за Україну.

За цей період співачку встигли розкритикувати та записати її в один ряд зі зрадниками. Однак, знаменитість не промовчала і заявила, що допомагає своїй батьківщині і тепер буде озвучувати все, що для неї робить. Світлана навіть засвітилася у Ірпені, який не відвідувала багато років. Знаменитість анонсувала велику пожертву для рідного міста.

Світлана Лобода озвучила умову, за якої готова повернутися жити до росії

Світлана Лобода відповіла з-за кордону на звинувачення у крадіжці крупної суми
Світлана Лобода озвучила умову, за якої готова повернутися жити до росії

Нещодавно знаменитість дала ексклюзивне інтерв’ю грузинському журналісту Ное Сулаберідзе, у якому в зірки поцікавилися, чи збирається вона повертатися жити до російської федерації.

Артистка заявила, що не зробить цього через політичні погляди та в якості протесту, і тим не менш озвучила умову, за якої вона розглядатиме можливість повернення до москви.

“Поки влада так поводитиметься, поки вона вбиватиме, винищуватиме наш народ, я не бачу можливості навіть думати про те, що можу повернутися до Москви і жити в Росії. Це виключено”, – сказала зірка.

Варто відзначити, що Світлана пригадала своїх доньок Єву та Тільду, яким дуже важко дався переїзд. Старша сумує по друзях, а молодша взагалі не розуміє, що відбувається. Однак, це зізнання дивно прозвучала на тлі її минулорічного інтерв’ю, в якому вона розповідала про те, що живе з коханим чоловіком в Європі.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.