Віталій Козловський показав переписку з жінкою з ЗСУ, яка кохає його до нестями: “Найбільше моє натхнення”

Віталій Козловський — популярний український холостяк, який з першого погляду може причарувати дівчину. Нині артист багато їздить із виступами до захисників. Часто його помічають в обіймах красунь у погонах.

Віталій Козловський. Герой цього матеріалу від початку роботи на сцені знав, чим причаровувати дівчат. Співак став таким собі ніжним ліричним героєм, який, здається, знає про кохання все.

Артист пережив чимало горя за весь час війни, але знайшов у собі сили радувати прихильників, а головне розраджувати наших мужніх захисників. Їздить із виступами до них знаменитість регулярно, виконує свої композиції навіть у бункерах. Не боїться, одним словом складнощів польового життя та ранніх підйомів.

Проте, не тільки на це звертають увагу його фанати. Видно, що жінки у формі просто шаленіють від Віталія. На кожному фото з виступів перед військовими, видно, як він обіймається з прихильницями, а інколи і дає волю губам: перед усіма може палко поцілувати нову красуню.

Віталій Козловський показав переписку з жінкою з ЗСУ

Нещодавно зірковий чоловік показав, що дійсно дівчата до нього не байдужі. Козловський опублікував переписку з невідомою панянкою, яка не приховує почуттів до знаменитості:

“Віталій, ти для мене супер-пупер при пупер-стар. В такий важкий час ти даруєш нашим Титанічним Героям посмішку. Твоя фанатка до старості. Мені лише 32”

Віталій Козловський показав переписку з жінкою з ЗСУ

Кумир мільйонів не приховує, що такі повідомлення не лишаються без його уваги та ось, що він сам думає про прихильниць:

“Ви навіть не уявляєте, яку енергію відчуваю від наших воїнів, і яку велику відповідальність перед людьми, для яких співаю. Це моє найбільше натхнення та мотивація”

Нагадаємо, що Віталій Козловський досі не вичерпав свій конфлікт з колишнім продюсером. За словами знаменитості, Ігор Кондратюк просить його викупити творчу спадщину за чималі гроші. Коштів, аби назад отримати всі свої авторські права артист не має. Думав навіть попрощатися з нерухомістю, але навіть продаж квартири не вирішив би питання.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.