Наталія Могилевська нарешті повідомила про поповнення в сім’ї: пологи були не в Україні, народився богатир

Яка подія може бути більш радісною, чим поява нового життя на світ. Особливо, якщо дитина запланована та довгоочікувана. З ким Наталія Могилевська розділила цю щасливу подію, читайте далі у матеріалі. 

Війна спонукає людей передивитись життєві пріоритети та змінити свою повсякденність. Деякі пари розлучаються, а інші — знаходять своє кохання. Не виключенням стали й зірки українського шоу-бізнесу.

Поки дехто оголошує про розрив шлюбних відносин, Наталія Могилевська ошелешила прихильників новиною, що вона, нарешті, знайшла нового обранця. В одному з інтерв’ю артистка дуже тепло відгукувалась про чоловіка, звертаючи увагу, що він завжди поруч та у всьому її підтримує. Пара займається волонтерською діяльністю та допомагає діткам, які залишились сиротами.

Наталія Могилевська святкує День народження
Наталія Могилевська нарешті повідомила про поповнення в сім’ї

Ще більш слухачі були здивовані, коли співачка оприлюднила інформацію про пологи за кордоном, куди зірка поїхала з новим коханим, ім’я якого, поки що, воліє тримати в таємниці.

Цікаво, що після цього в сім’ї знаменитості все ж таки з’явилось немовля. Вагітна сестра співачки побоялась народжувати в Україні у воєнний час, та виконавиця зі своїм бойфрендом відвезли жінку за кордон. Здоровий хлопчик народився у Франції, а Могилевська стала щасливою тіткою.

Нагадаємо, що власних дітей Наталія не має. Неодноразово співачка зізнавалась, що дуже хоче народити малюка, але ще не знайшла гідного батька для дитини. В ефірі програми “Ранок з Україною” знаменитість натякнула, що не виключає можливість всиновлення. Тож, можливо, зовсім скоро прихильники зможуть привітати улюблену артистку з поповненням.

Що нам відомо про життя і творчість Наталії Могилевської?

47-річна естрадна співачка народилась у Києві, та у 20 років розпочала свою сольну кар’єру. Вже через два роки було продано більше мільйону копій альбому з назвою “Ла-ла-ла”. Стосовно особистого життя, знаменитість була одружена два рази.

Могилевська повідомила про поповнення в родині
Наталія Могилевська нарешті повідомила про поповнення в сім’ї

З першим чоловіком артистка розлучилась через рік, а з другим через п’ять років спільного життя. С 2011 року Наталія Могилевська віддавала перевагу кар’єрі, а не особистому. Лише зараз зірка знов відчинила своє серце для нового кохання.

Схожі статті