Олег Винник більше не повернеться до України? Повелитель вовчиць таємно виїхав до Німеччини під час війни

Прихильники не на жарт почали хвилюватись, коли Олег Винник перестав з'являтися не тільки на публіці, а й навіть у соціальних мережах. Куди подівся головний вовк країни та чому він не збирається повертатись на Батьківщину? 

Шанувальниці відомо співака вже хотіли оголосити його безвісти зниклим. Олег Винник перестав давати концерти, відвідувати інтерв’ю, робити публікації в інстаграмі та взагалі зовсім зник з радарів медійного життя. Дехто почав звинувачувати артиста, що він просто ховається від війни за кордоном і хоче перечекати в безпечному місці.

Олег Винник більше не повернеться до України

Колеги та слухачі намагались приховати правду, кажучи, що виконавець знаходиться на території України та нікуди не виїжджав.

Але адвокат Олега Винника розповіла про його місцеперебування. Було підтверджено, що знаменитість знаходиться на лікуванні у Німеччині. Ще минулого року співак скасовував свої концерти, аргументуючи це тим, що хворіє на ларингіт. Ймовірно, що ситуація набагато гірша, ніж здається на перший погляд. Бо хворе горло можна вилікувати за кілька тижнів вдома, а для проходження кількамісячного лікування в Європі повинна бути більш серйозна причина.

Таємний син Олега Винника і Таюне вийшов з батьком на публіку за кордоном
Олег Винник більше не повернеться до України

До роз’яснення ситуації стосовно мети від’їзду артиста за кордон відбулося багато суперечок. Прихильники та деякі колеги звинувачували повелителя вовчиць ледь не у зраді та вважали, що Винник просто нишком втік. Можливо саме ці чутки й стали останньою краплею цієї історії та було прийняте рішення оприлюднити правду.

Оскільки давати благодійні концерти співак не має можливості, зі слів адвоката він допомагає рідній країні іншим способом — закупівлею автівок для ЗСУ.

Олег Винник більше не повернеться до України

Нагадаємо, що нещодавно фото Олега Винника все ж таки просочилися в інтернет мережу. Артист схуд та посивів, тож ймовірно що співак, як то кажуть, не на курорті, а процес лікування дається доволі важко.

Звертаємо увагу, що знаменитість не розповсюджується стосовно свого особистого життя і немає офіційної інформації одружений головний вовк країни, чи ні. Проте таємною дружиною зірки вважають його бек-вокалістку, співачку Таїсію Сватко.

Схожі статті