56-річний Віктор Павлік покидає Україну назавжди? Зірка розстається з дружиною і залишає маленького сина

Дружина відомого українського виконавця Віктора Павліка Катя нещодавно повідомила про те, що її чоловік покидає територію України та рушає до Сполучених Штатів.

Декілька років тому знаменитий український виконавець Віктор Павлік одружився вчетверте. Його обраницею стала концертна директорка Катя Репяхова.

Катерина Репяхова і Віктор Павлік
Віктор Павлік покидає Україну

Зірки деякий час зустрічалися, не дивлячись на той факт, що музикант був одружений. Пізніше пара пояснила, що співак не міг розлучитися через те, що його син хворів на саркому, і переживав дуже складні часи.

Віктор Павлік покидає Україну

Зараз пара офіційно одружена і виховує маленького сина Михайла. Це стало великим щастям для співака, який не міг впоратися з горем. І хоча на дворі війна, зіркова родина прекрасно впоралася з усіма проблемами.

Власне, зараз Катя займається своїм бізнесом, а Віктор Франкович піднімає бойовий дух безкоштовними виступами та благодійними концертами.

Так, нещодавно Катя повідомила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, що її чоловік покидає Україну та рушає за кордон. Місцем призначення стали Сполучені Штати Америки, куди музикант відправляється ненадовго. Звісна річ, Віктор Франкович планує повернутися назад, адже на нього чекатиме кохана дружина та малесенький син, якого він любить більш за все в житті.

Віктор Павлік покидає Україну

Варто відзначити, що вік Віктор Франковича поки що не дозволяє йому покидати Україну, однак у зірки може бути білий квиток і тим більше, він збирається збирати гроші для допомоги державі, тож імовірніше за все його поїздка спланована та узгоджена з офіційними органами.

Нагадуємо, що Катя Репяхова була концертною директоркою Дмитра Карпачова, а після того, як почала працювати на свого кумира Віктор Франковича вступила з ним у любовний зв’язок. У зв’язку з цим дівчина постійно терпіла хейт на свою адресу.

Схожі статті