Дочка Єгора Соболєва нарешті показала зятя: скромний парубок в окулярах — чи прийме Марічка Падалко?

Єгор Соболєв і Марічка Падалко виховують разом трьох діток, але у журналіста від першого шлюбу є ще одна дочка. Дівчина стала справжньою нареченою та показала майбутнього потенційного зятя свого знаменитого батька.

Хтось назве цей шлюб дивний, а хтось буде пишатися, що у нас є такі знаменитості, які готові докласти руку до виховання чужих дітей. Марічка Падалко, вийшовши заміж за Єгора Соболєва, знала, що у її обранця є дитина. Проте, вона настільки полюбила чоловіка, що була не проти спілкування з його дочкою. Більше того, навіть з її мамою у ведучої здорові дружні стосунки.

Чоловік та діти Марічки Падалко
Дочка Єгора Соболєва нарешті показала зятя

Що відомо про старшу доньку Єгора Соболєва?

Дівчину звати Аліса. Вона вже зовсім доросла: минулого року поступила до одного з найкращих ВНЗ України — Києво-Могилянської академії. Проте, підступна війна змінила всі плани. Донька Соболєва виїздила закордон, живе зараз у Польщі, але її батько пішов на захист краю.

Як і всім підліткам, пані Соболєвій хочеться насолодитися періодом безтурботності та першої закоханості. У неї є хлопець, з яким чимало спільних фото в Інстаграмі. Особистість хлопця вона не розкриває, але натякає, що все дуже і дуже серйозно.

Дочка Єгора Соболєва нарешті показала зятя

“В найстрашніший час я зустріла найкращих. Це люди з якими можна плакати через війну і сміятись з жартів про напад на Білорусь, які дарують квіти і готують зі мною найсмачніші сніданки. Переживають разом зі мною через обстріли моєї України, але допомогають насолоджуватися життям”, — пише про своє сьогодення Аліса.

Дочка Єгора Соболєва нарешті показала зятя

Нагадаємо, що у неї є брат та дві сестрички. Вони вже доганяють старшеньку і за зростом, і за віком. Діти Марічки та Єгора були весь час в Україні. Батьки відправили їх на захід нашої держави, де перед війною придбали житло. Проте, розлуки мама з татом не витримали. Навіть у найгарячіші дні ведуча знаходила можливість приїздити до донечок і синочка. Нині для родини гостро стоїть питання того, як відправити безпечно малюків до школи, адже на носі 1 вересня.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.