Дан Балан відгуляв розкішне весілля та засвітив божественної вроди наречену: нарешті знайшов дружину?

Дан Балан — один із найпопулярніших наречених шоу-бізнесу. Тривалий час йому приписували роман з Тіною Кароль, але зірки так і не стали половинками. Проте, артиста помітили на шикарному весіллі, де образ нареченої просто вражає.

Не дарма Дана Балана називають молдавським мачо. Співак точно знає, як поцупити жіноче сердечко і навіть Тіна Кароль не встояла перед його чарами. І хоч знаменитості так і не стали офіційно парою, фанати досі не вірять, що їхні стосунки обмежилися лише дружбою.

Що відомо про весілля Дана Балана?

Обручку на заповітну руку музикант так і одягнув, а ось інших зірок оженив. Позаминулого року співак побував зі своїм виступом на весіллі футболіста збірної України Олександра Зінченка та його прекрасної обраниці Влади Седан. Спортивна журналістка і обраниця спортсмена виглядала просто неперевершено у повітряній зефірній сукні.

Дан Балан відгуляв розкішне весілля

Поки Тіна Кароль влітку 2020-го року активно працювала над новим образом та репертуаром, Дан виступив на весіллі зірок. Крім нього до урочистості долучилася і Віра Брежнєва, яка також потішила своїми піснями гостей.

Фото, які зробили запрошені під час святкування миттєво розлетілися всією мережею. Прихильники Балана з особливою цікавістю спостерігали за кумиром у такій нетиповій для нього атмосфері: річ у тім, що знаменитий чоловік не часто бере участь у таких заходах, та майже не виступає на корпоративах.

Дан Балан відгуляв розкішне весілля

Сам же молдавський красень до РАГСу не поспішає. Подейкують, що в нього на початку творчого шляху була таємна дружна, яка подарувала сина зірці. Та про свої колишні стосунки Дан не воліє багато говорити: чи то через те, що не хоче руйнувати образ серцеїда, чи то настільки поважає особисте життя колишньої, що не бажає розкривати всі подробиці, аби вберегти екс-кохану від пліток.

Нагадаємо, що Тіна Кароль про свої відносини з колегою по тренерському кріслу у проєкті “Голос країни” говорить вельми прохолодно, наголошуючи на тому, що справа далі дружніх взаємин не пішла. Більше про стосунки зірок у відео:

Схожі статті