Як виглядає справжній батько дочки Ольги Фреймут: імпозантний корінний британець вражає галантністю (ФОТО)

Дізнайтесь ім'я чоловіка, який вперше вкрав серце Ольги Фреймут. Чому ведуча втекла вагітною з британських хоромів та неохоче згадує про свій шлюб навіть зараз? Читайте далі у матеріалі. 

Ольга Фреймут одна з найпопулярніших українських телеведучих, за життям якої слідкують мільйони. Відомо, що знаменитість має 16-річну доньку, на ім’я Злата. Але не кожен знає хто являється справжнім батьком дівчинки.

Ольга Фреймут з донькою Златою Мітчелл
Як виглядає справжній батько дочки Ольги Фреймут

Хто підкорив вибагливе серце Олі Фреймут?

Проєкт “Ревізор” приніс ведучій неймовірну впізнаваність серед публіки. Її рішучий та вибагливий характер одразу привертав увагу. Але не тільки цим у глядачів пані Оля викликала інтерес. Під час візиту у Лондон, ще коли Фреймут була молодою дівчиною, що подає надії, ефектну білявку помітив корінний британець та не зміг пройти повз. Чоловік одразу познайомився з майбутньою знаменитістю та почав проявляти увагу до неї, як справжній принц.

Як виглядає справжній батько дочки Ольги Фреймут

Суворе серце нашої ревізорки піддалося наполегливості іноземного залицяльника та зовсім скоро пара почала жити разом. Невдовзі Фреймут завагітніла, але життя як у казці завершилось швидше, ніж встигло початися. Чоловік раптово перетворився з ідеального кавалера на агресивного ревнивця, тому артистці не залишалось нічого, як піти від обранця та повернутись в Україну бувши вагітною.

Згодом, проковтнувши образи, Ольга не перешкоджала спілкуванню доньки з рідним батьком та у них створилися теплі взаємовідносини. Дівчинка носить прізвище тата — Мітчелл.

Як виглядає справжній батько дочки Ольги Фреймут

Зараз 16-річна Злата проживає та навчається в Американському інтернаті. Нещодавно підліток приїздила провідати батька у Лондон, але доволі скоро повернулась у США, повідомивши по це в інстаграм сторіс.

Фанати думають, що бунтарський дух Злата успадкувала від батька. На відміну від стриманої та елегантної мами дівчина категорично не бажає дотримуватись загальноприйнятих канонів поведінки.

Як виглядає справжній батько дочки Ольги Фреймут

Нагадаємо, що пан Мітчелл була помічена у тому, що викладає фото у відвертих образах, залюбки проводить час на вечірках та сміливо відповідає хейтерам у коментарях.

Схожі статті