Леся Нікітюк розповіла як потрапила у шоу-бізнес: ноги тут нідочого

Дорогу у шоу-бізнес пробили точно не ноги.

Днями відома українська телеведуча Леся Нікітюк розповіла з чиєї легкої руки потрапила у шоу-бізнес. за словами телезірки це сталося у далекому 2012 році, коли під час виступу у Києві вона зустрілася з виконавцем EL Кравчук. Він відмітив оригінальний костюм Лесі, а дізнавшись його історію, з упевненістю порадив довгоногій красуні підкорювати телебачення. За словами виконавця, артист має вміти сам створювати собі костюми, придумовувати проекти і втілювати їх. Саме такі таланти побачив тоді EL Кравчук у скромній дівчині з Хмельницького.

Того ж року Леся влаштувалася на проект “Голос країни” старшим реквізитором, але мрії про успіх і велику сцену не давали амбітній дівчині спокою. Вона ходила на всі кастинги і пробувала себе скрізь, куди тільки можна було потрапити. Леся Нікітюк пригадує, що головний продюсер шоу “Голос країни”, почувши про спроби Лесі стати телеведучою лише посміялася. Саме тоді дівчина отримала поштовх до реалізації своєї мрії.

Особливу популярність принесла дівчині перемога у проекті “Розсміши коміка”, в якому вона брала участь зі своєю подругою. Саме після цього Лесю почали запрошувати на кастинги. Цей крок став для неї пропуском у команду популярного тревел-шоу “Орел и Решка”, де провела сезон з Андрієм Бедняковим. Потім напарниками зірки були Регіна Тодоренко, Настя Коротка, Коля Серга та інші.

Леся Нікітюк з подругою на шоу "Розсміши коміка"
Леся Нікітюк з подругою на шоу “Розсміши коміка”

Більшу популярність принесла участь Лесі Нікітюк у двох сезонах проекту “Танці з зіркамми”.

З того часу пройшло багато років і Леді Ле стала однією з найзатребуваніших ведучих в українських проектах. Деякі навіть створила сама.

Схожі статті