Олег Винник більше не повернеться до України? Хворий повелитель вовчиць ошелешив рішенням: “Тепер лише Європа”

Відомий український виконавець Олег Винник вже півроку знаходиться за кордоном. Чому зірка мовчав про те, що давно покинув Україну і чому не повідомляє про свої плани?

Знаменитий український виконавець Олег Винник після початку повномасштабної війни на території України зник з інформаційного простору. Чоловік декілька разів засудив російську військову агресію із тих пір не виходив на зв’язок з фанатами.

Олег Винник полишив Україну через хворобу
Олег Винник ошелешив рішенням

Шанувальники поставилися до поведінки артиста по-різному. Хтось намагався знайти пояснення, хтось відверто говорив про те, що відсутність повелителя вовчиць говорить лише про одне — він не хоче, щоб аудиторія дізналася його місцеположення.

Олег Винник ошелешив рішенням

Афіша європейського туру Олега Винника 2022
Афіша європейського туру Олега Винника 2022. Олег Винник ошелешив рішенням

Однак після того, як колеги артиста також почали обговорювати його поведінку публічно, адвокат Олега вийшла на зв’язок та офіційно заявила, що зараз він знаходиться в Німеччині. Причина його поїздки за кордон, мовляв, дуже проста — хвороба, про яку знаменитість розповідав що до початку війни. Через неї він навіть скасував концерти.

Втім, користувачі мережі постійно натикаються на інформацію про те, що у Винника будуть концерти у Європі восени.

Олег Винник ошелешив рішенням

На платформах для продажу квитків можна знайти афіши. Та й власне навіть деякі зірки натикалися на продаж квитків на концерт Олега Винника за кордоном. Наприклад, про це говорив Валерій Харчишин у своєму інтерв’ю.

Тим не менш, артист продовжує всіляко підтримувати Україну, і не тільки своєю позицією, ай матеріально. Згідно слів адвоката Олега, він займається закупівлею автомобілей для захисників України. Однак, артист про це не говорить і, здається, має намір і надалі замовчувати про свої плани, вчинки та переміщення.

Схожі статті