“Проходить хіміотерапію”: в оточенні Винника розповіли правду про втечу зірки і замовчування його діагнозу

Відомий український виконавець Олег Винник перебуває за кордоном вже півроку. Його колега Сергій Мироненко дав інтерв'ю та прокоментував ситуацію.

Зникнення знаменитого українського виконавця Олега Винника після початку повномасштабної війни в Україні наробило багато шуму у вітчизняному шоу-бізнесі. Спочатку зірку критикували його слухачі, але з часом долучилися і колеги, які в свою чергу робили все можливе заради своєї батьківщини.

Олег Винник вразив фанатів запущеним виглядом
В оточенні Олега Винника розповіли правду про втечу зірки

Після чергового публічного коментаря щодо вчинку Олега адвокат зірки вийшла на зв’язок та повідомила, що насправді Винник знаходиться в Німеччині, де лікується. Мовляв, про негаразди зі здоров’ям повелитель вовчиць повідомляв ще до початку війни, що відповідає істині, адже зірка скасував декілька концертів через проблеми з горлом.

В оточенні Олега Винника розповіли правду про втечу зірки

Нещодавно його колега, який часто пересікатєвся з Олегом Винник на концертах, Сергій Мироненко, дав ексклюзивний коментар стосовно поведінки зірки для “Rostislav production”.

Зокрема, він дав зрозуміти, що не розуміi позиції повелителя вовчиць, адже сам одразу ж долучився до територіальної оборони і залишився разом зі своєю країною у скрутні часи.

“Я не знаю. Бо я теж, як і всі, хто зараз знаходиться тут в Україні, в себе, на своїй землі. Я його не бачу. Я бачу, хто, хто дійсно працює задля нашої перемоги. За Винника я не хочу говорити. Ми з ним не такі товарищі, як дехто думає”

Втім, в коментарях користувачі почали надавати інформацію, яка ніколи не отримувала підтвердження. Нібито зірка в Німеччині знаходиться на хіміотерапії.

В оточенні Олега Винника розповіли правду про втечу зірки

Цілком можливо, що даний коментар відповідає дійсності, але імовірніше за все, чергова шанувальниця зірки нафантазувала собі зайвого.

Схожі статті