Настя Каменських показала округлий живіт на тлі жовто-блакитного неба: разом з Потапом майбутні батьки

Знаменита українська співачка Настя Каменських сколихнула мережу новою фотографією так заінтригувала можливим цікавим положенням. Усі деталі в статті.

Розмови про вагітність знаменитої української співачки Насті Каменських ходять поміж пресою та українською аудиторією вже багато років. Трансформації у фігурі артистки відбуваються настільки швидко, що користувачі мережі не встигають звикнути до нових пропорцій її тіла. Тому вельми часто на тлі цих змін і спричиняються чутки про цікаве положення артистки.

Настя Каменських показала округлий живіт на тлі жовто-блакитного неба

Ще до початку повномасштабної війни в Україні зірка опинилася разом з родиною в Іспанії. Фанати Насті Каменських поставилися до цього вчинку по-різному: хтось вважає, що це зрада, а хтось не звертає уваги на місцеположення зірки, допоки вона підтримує Україну.

Втім, деяким користувачам приходить на думку, що насправді артистка ховається в Європі через цікаве положення. Мовляв, саме тому вона навіть носа не показує на своїй батьківщині.

Наприклад, нещодавно Настя Каменських оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram нову фотографію, яку зробила на тлі жовто-блакитного неба. Варто підкреслити, що для фото вона обрала білу сукню з вишивкою.

Її фасон такий самий, якому віддають перевагу вагітні жінки, адже він не стискає та не обтягує живіт. Ще більш цікавою деталлю стало те, що попри вільний пошив цієї сукні, округлості артистки все одно були помітні.

Настя Каменських заінтригувала мережу можливою вагітністю

Деякі коментатори одразу ж дали зрозуміти, що вважають Настю Каменських вагітною, а от інші вже не вірять у таку можливість. Так чи інакше, але не так давно Потап і Настя заявляли, що дуже хочуть стати батьками і роблять для цього усе можливе.

Схожі статті