Перша дружина Сергія Притули зізналася, що давно не бачилася з сином від ведучого: “Довга розлука” (Відео)

Екс-дружина шоумена Сергія Притули прилюдно зізналась, що не бачиться з сином. Невже телеведучий остаточно взяв виховання дитини під свій нагляд? Подробиці.

Як відомо, український актор та телеведучий Сергій Притула не зміг з першої спроби знайти своє справжнє кохання та у свій 41 рік був одружений двічі. Першу дружину знаменитості, з якою артист познайомився ще молодим студентом, звати Юлія. Через те, що ведучий тоді тільки починав набувати популярності, він розривався між кар’єрою та сім’єю. Розуміння та іскри кохання швидко покинули їх сімейне гніздечко, через що подружжя прийняло рішення розлучитись. У пари залишився син, на ім’я Дмитро.

У своєму інстаграмі Юлія Притула зробила публікацію відео, де Дмитро тримає український прапор та фоні мальовничих пейзажів.

“Знову довга розлука через трикляту війну. Хочу, щоб ти відчував мою незриму присутність. Я поруч насправді, хоч і далеко. Хай усміхнеться тобі фортуна. До зустрічі вдома, сину!”, — написала Юлія.

Невже мати насправді не бачиться з рідним сином?

Після розлучення з шоуменом екс-дружина доволі швидко знайшла собі нового обранця. Цікаво, що під час офіційного розлучення з Сергієм жінка вже була вагітна від теперішнього чоловіка Бориса. У нової пари народилась донька, з якою публікацій в інстаграмі куди більше, ніж с первістком.

Перша дружина Сергія Притули зізналася, що давно не бачилася з сином

Цікаво, що Сергій Притула не один раз наголошував, що активно займається вихованням сина, забезпечує фінансового та бере його у подорожі. Варто зазначити, що хлопець швидко знайшов спільну мову з новою дружиною свого батька, Катериною Сопельник та радів появі сестричок. До речі, артист забезпечує грошима не тільки свого сина. Притула, як справжній джентльмен, після розлучення з Юлією купив їй апартаменти на 150 квадратних метрів, щоб колишня дружина не залишилась просто неба та було де виховувати новонароджене немовля.

Перша дружина Сергія Притули зізналася, що давно не бачилася з сином

Після зізнання екс-коханої ведучого можна припустити, що підліток зараз знаходиться під опікою свого зіркового батька.

Нагадаємо, що з другою дружиною шоумен взяв шлюб у 2015-му.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.