Євгенія Власова показала себе після довгої перерви і розповіла про чоловіка, що подобається: “Ти мій герой”

Популярна співачка Євгенія Власова тривалий час не внла активно свої сторінки у соціальних мережах. Проте нещодавно зірка опублікувала кілька сторіз, де показала себе та розповіла про чоловіка, який її дуже вразив.

“Я буду тінню, я буду світлом, я буду всім чим хочеш ти”, кожен знає слова цієї пісні, як і її виконавицю — Євгенію Власову. На початку своєї кар’єри співачка навіть не підозрювала, які випробування підготувало для неї життя. У 2007 році знаменитості довелося подивитися прямо у вічі смерті, почувши страшний діагноз.

Важкий курс хіміотерапії звісно дав свої наслідки, такі як біль, втрату волосся та інше.

З початку війни Євгенія стала частіше з’являтися у соціальних мережах. Співачка активно засуджує воєнні дії проти рідної країни та підтримує брата Петра, який займається волонтерською діяльністю.

“В мирний час, мій рідний брат Петро успішний, затребуваний письменник та блогер, але під час війни став ще й волонтером.Тому прошу ВАС усіх хто не байдужий, приєднуйтеся до Петра в цій нелегкій справі, без вас ні як. Відродимо Україну разом!”, — написала співачка.

Як зараз живе Євгенія Власова?

Після хіміотерапії співачка втратила свою розкішну шевелюру. Стародавні слов’яни вважали, що обрізаючи волосся, жінка позбавляє себе життєвих сил. Але цього точно не можна було сказати про Євгенію. Артистка не соромилась нової себе та сміливо з’являлась перед камерами з короткою зачіскою.

Але нещодавно зірка здивувала фанатів, продемонструвавши локони до поясу. Варто зазначити, що виконавиця виглядає, як то кажуть, на всі сто відсотків: сяючі очі, молодий та свіжий вигляд, стильне вбрання.

Євгенія Власова показала себе після довгої перерви

Цікаво, що за довгий час Євгенія вперше заговорила про чоловіка.

“Льоша, ти мій герой!”, — коротко підписала сторіс співачка.

Євгенія Власова показала себе після довгої перерви

Так натхненно розповідає співачка про актора Олексія Суровцева, який присвятив себе дуже благородній справі: рятує покинутих котиків та інших дрібних хатніх улюбленців під час війни. Його навіть прозвали у мережі “бородата котоматуся”. У квітні було відомо, що він врятував понад 200 братів наших менших.

Нагадаємо, що Євгенія Власова була одружена з генеральним продюсером гурту “ВіаГра” Дмитром Костюком. Колишнє подружжя має спільну доньку.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.