Який натуральний колір волосся у Тіни Кароль? Дитяча світлина розсекретила все і натякнула на національність

Українська співачка Тіна Кароль показала свій натуральний колір волосся. Сяйнистий блонд це подарунок природи чи професійна робота стилістів?

Що перше спадає вам на думку, коли ви чуєте ім’я Тіна Кароль? Звісно, це традиційна червона помада та блискучий блонд. Співачка без сумнівів — одна з найяскравіших білявок українського шоу-бізнесу. Артистка, як і будь-яка сучасна леді, намагається уникати одноманітності у своєму стилю та завжди пробує щось нове. Але, що дійсно залишається незмінним, і чому Кароль роками не зраджує — це волосся кольору блонд.

Найгучніші скандали, в які потрапляла Тіна Кароль
Який натуральний колір волосся у Тіни Кароль

Різноманіття можливих кольорів, які зірка приміряла на себе, вражає: теплий пшеничний, холодний попелястий, з рудим відтінком, медовий блонд та безліч інших варіацій. Навіть коли у 2011 році співачка коротко відрізала свою розкішну шевелюру, зробивши зухвалу та коротку зачіску, образ блондинки залишився з нею.

Який насправді колір волосся Тіни Кароль?

Тіна Кароль розпочала свою співочу кар’єру ще у 2005 році, засвітившись на шоу Ігоря Кондратюка “Караоке на майдані”. З того часу знаменитість брала учать у різних конкурсах та виступах, й записувала власні альбоми. Фанати вже не уявляють свою улюбленицю в іншому образі, не білявкою. Та чи невже Тіна Кароль має від природи блондинистий колір?

Який натуральний колір волосся у Тіни Кароль

Якщо подивитися дитячі фотографії співачки, можна помітити, що натуральний колір волосся зірки — світло-русявий. Проте, навіть така зовнішність не зупиняла хейтерів зірки від кпин у бік її національності:Таня Ліберман не раз згадувала, що ні за що ні про що її в дитинстві нарікали образливо “жидівочкою”.

Тож підтримувати у гарному стані волосся кольору блонд для Тіни Кароль — ще та непроста задача. Кожна жінка, яка хоч раз в житті фарбувала волосся знає, що освітлення це одна з найскладніших технік у перукарському мистецтві.

Тіна Кароль показала, як виступала 14-річною у латексній сукні на великій сцені
Який натуральний колір волосся у Тіни Кароль

Тому фарбування, це тільки половина роботи, підтримувати якість волосся потрібно щоденно, використовуючи професійні засоби догляду і Тіна чудово з цим справляється, бо ще ніколи шанувальники не бачили відому артистку з поганою зачіскою.

Цікаво, що у 16 сторіччі жінки фарбували волосся сірчаною кислотою, а трохи згодом спеціальним розчином, завдяки якому пасма вигоряли на сонці та ставали світлими.

Нагадаємо, що Тіна Кароль є незмінною наставницею на проєкті “Голос країни” з 5 по 11 сезон. Більше про поп-діву у відео:

spot_img

Схожі статті