Переможець Холостячки Еллерт розповів про штамп в паспорті: не розлучився з дружиною, тому Мішина і пішла?

Відомий український гуморист Олександр Еллерт сколихнув мережу зізнанням про штамп в своєму паспорті. Що мав на увазі знаменитість, дізнайтеся в нашій статті.

Днями відома українська акторка Ксенія Мішина сколихнула мережу грубою заявою про те, що більше не хоче бути асоційованою з її колишнім обранцем Олександром Еллертом. На тлі нещодавнього зізнання про спільний вікенд з гумористом, така поведінка була вельми неочікуваною, і збентежила шанувальників зірки.

Олександр Еллерт просто не потягнув Ксенію Мішину фінансово
Олександр Еллерт розповів про штамп в паспорті

Олександр Еллерт розповів про штамп в паспорті

Тим часом комік навіть не згадує про акторку, і ба більше, нещодавно покинув Україну та перебрався до Сполучених Штатів Америки. Після оприлюднених кадрів з-за кордону на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, шанувальники коміка почали цікавитися, як йому вдалося виїхати.

Не зраджуючи своїй манері спілкування, любові до сарказму та прихильності іронії, Олександр заявив, що виїхав за допомогою штампу в паспорті.

Олександр Еллерт розповів про штамп в паспорті

Звісно, мова йде саме про дозвіл виїжджати з України. Імовірніше за все, у коміка є білих квиток.

Нагадуємо, що не так давно  Ксенія Мішина розповіла про те, що з Києва вона евакуювалася саме з гумористом на своєму автомобілі. Справа в тому, що свою машину чоловік віддав колишній дружині, яка народила малюка новому обранцю. Тому його донька Еля також знаходилася зі своєю іншою родиною. Тим часом Олександр взяв на себе відповідальність за колишню обраницю та її сина Платона.

Тим не менш, коротке воз’єднання в Буковелі нічим не завершилося. Ксенія поїхала в Бельгію, а Олександр повернувся до Києва. Якби не зізнання Наталки Денисенко про те, що Ксенія була в Карпатах не самотня, можливо шанувальники ніколи не дізналися б про маленьку інтрижку між колишньою парою.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.