Андрій Данилко з розмахом відгуляв весілля і показав розкішну наречену, яка двічі молодша за зірку

Відомий український виконавець Андрій Данилко напевно є назаьребуванішим артистом для виступу на весіллях. Вже понад 20 років чоловік розважає молодят.

Відомий український виконавець Андрій Данилко є засновником особливого святково-весільного репертуару. Рівних йому на українській та пострадянський естраді у цьому буквально немає. Саме тому на найрозкішніших весіллях слід очікувати виступу Вєрки Сердючки. Не варто і казати про приблизну вартість участі команди Андрія Данилка на торжестві.

Андрій Данилко з розмахом відгуляв весілля

Андрій Данилко з розмахом відгуляв весілля

Так, незадовго до війни артист засвітився під час святкування розкішного весілля. Вєрка Сердючка ніколи не публікує відео з приватних заходів на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, але завдяки захопленням гостям, які квапляться поділитися побаченою зіркою в соцмережах, шанувальники артиста завжди можуть дізнатися де і для кого він виступав.

Як завжди, молодяти були вельми небідною парою. А наречена вражала своєю вродою та духом юності. Зірка ледь потрапляв у кадри, адже вся увага все одно була сконцентрована на наречених. Але навіть з коротеньких відеороликів було помітно, що гості добре провели час, а новоспечене подружжя не пошкодувало про свій вибір виконавця.

Нагадуємо, що п’ятидесятирічний Андрій Данилко досі не одружений. Чоловік не приховує того факту, що намагався створити сім’ю, але зараз прийшов до висновку, що він не створений для родини. Втім, преса та деякі фанати схиляються до версії, що насправді зірка перебуває у романі зі своєю партнеркою Інною Білоконь.

Андрій Данилко відгуляв гучне весілля і показав наречену
Андрій Данилко з розмахом відгуляв весілля

Тим не менш, виконавиця ролі мами Вєрки Сердючки давно заміжня і виховала у цьому шлюбі аж двох дітей. Тому особисте життя цих двох залишається під великим запитанням.

spot_img

Схожі статті