У Києві простилися з Русланою Писанкою: хто з зірок прийшов проводити в останню путь — Сумська, Гордєєв, інші

Руслана Писанка пішла з життя у липні цього року. Для всіх прихильників, колег, а головне рідних зірки ця подія стала справжньою трагедією. Минулої неділі у Києві простилися з кумиром мільйонів.

Цей рік став одним із найбільш трагічних у житті кожного з нас. Здавалося, після пережитого ми маємо бути загартовані для всіх бід, але новина про смерть Руслани Писанки не лишила байдужим нікого і сколихнула мережу.

Пішла у небуття артистка тихо, нікому раніше не розповідаючи про свою хворобу. У знаменності була онкологія, яку вона ретельно приховувала. У день її смерті навіть колеги, які звикли проводити з нею весь день на сцені чи на знімальному майданчику, дивувалися, коли дізнавалися новину про захворювання.

У Києві простилися з Русланою Писанкою (Фото: ТСН.ua)

А проститися з легендою прийшло чимало зірок. Одним з перших помітили Єгора Гордєєва. Він був сам з пишним букетом соняхів. Зірковий чоловік не міг довго стояти на прощанні, виходив перепочивав у двір храму.

Згодом можна було побачити й Нелю Шовкопляс, яка теж прийшла проводити Писанку в останню путь. Ведуча трималася, але було видно, як сильно вона переживає втрату. Разом з нею були і її колеги: Руслан Сенічкін та Людмила Барбір. Обидва були у темних окулярах.

У Києві простилися з Русланою Писанкою (Фото: ТСН.ua)

Разом з коханим Віталієм Борисюком прийшла проститися й Ольга Сумська. Зірка не витримала та почала ридати прямо біля праху колеги по сцені. Акторка прийшла у храм, покривши голову.

Не зміг не проститися зі знаменитістю востаннє і Віктор Андрієнко, який дуже захоплювався творчістю і харизмою Руслани. Був також на церемонії Костянтин Грубич, і режисерка Наталія Ворожбит. У її стрічці “Демони” Писанка зіграла свою останню роль.

У Києві простилися з Русланою Писанкою (Фото: ТСН.ua)

Нагадаємо, акторка взимку цього року отримала травму ноги через що не могла працювати на телебаченні й у театрі. Цього ж року не стало і її мами. Жінкам влаштували спільне прощання. Коли будуть їх ховати — поки не відомо, але чоловік зірки говорить, що місце буде на Байковому кладовищі.

Схожі статті