Невістка Оксани Марченко вийшла на прогулянку з сином за руку та візком: у ведучої народився ще один онук?

Невістка знаменитої української телеведучої Оксани Марченко Катерина сколихнула мережу прогулянкою з маленьким сином та дитячим візочком. Усі деталі в статті.

Популярна українська телеведуча Оксана Марченко напередодні війни втекла з України, лише підтвердивши опасіння її фанатів щодо її зв’язку з кумом володимиром путіним. Її вчинок трактувався вельми однозначно — Оксана знає, що розпочнеться війна. Але не дивлячись на це, свого старшого сина Богдана та невістку з онуком, Марченко з собою не прихопила.

Невістка Оксани Марченко вийшла на прогулянку з сином за руку та візком

Після того, як Віктор Медведчук був зарештований Катерина Марченко розповідала, що їй регулярно надходять погрози в особисті повідомлення в соціальній мережі Instagram. Також подейкували про те, що Богдан посилив охорону біля свого маєтку. Що зараз відбувається зі спадкоємцем телеведучої достовірно невідомо, адже навіть його дружина не публікує фотографії з ним.

Невістка Оксани Марченко вийшла на прогулянку з сином за руку та візком

Натомість молода мама активно показує себе та свого спадкоємця Віктора, який був названий на честь “дідуся”. Нещодавно невістка Оксани Марченко сколихнула мережу, вийшовши на прогулянку разом зі спадкоємцем, який крокував з Катериною за руку, та дитячим візком. Заінтригувати публіку у дівчини вийшло, адже це може означати, що у неї з Богданом народилася друга дитина.

Невістка Оксани Марченко вийшла на прогулянку з сином за руку та візком

Але існує висока імовірність того, що хлопчика спеціально зняли з візка для фотографії. Так, на одному кадрі помітно, що всередині нібито нікого немає.

Варто відмітити, що першу вагітність Марченко приховувала дуже успішно. Про появу онука Оксани Марченко на світ дізналися лише тоді, коли зіркова бабуся оприлюднила фотографію з пологового.

Схожі статті