40-річна Віра Брежнєва крізь сльози поділилася усім, що накипіло: бідолашна довго терпіла, та вже несила

Віра Брежнєва активно займається волонтерством та робить усе можливе разом з усіма для найшвидшого наближення перемоги. Проте нерви у тендітної блондинки не сталеві. Вона не стрималася і розплакалася.

40-річна співачка та дружина відомого продюсера Костянтина Меладзе з перших днів повномасштабного вторгнення без вагань підтримала Україну та залишила все, що мала на росії, і не шкодує про це. Співачка пішла за покликом серця і не стала зраджувати своїм принципам. Адже жодна кар’єра, гроші та слава не замінять рідної Батьківщини та любов і повагу земляків-українців. Колишня учасниця гурту «Віа Гра» тривалий час займалася волонтерством у Польщі, зокрема організувала там волонтерський штаб і допомагала збирати гуманітарну допомогу та кошти для людей, які постраждали внаслідок вторгнення на територію України рф.

Віра Брежнєва не стрималася і розплакалася

Нещодавно на своїй сторінці в Instagram у сторіз вона розмістила світлину, на якій стоїть поруч із ще двома симпатичними дівчатами-волонтерками, і жартівливо підписала, що знайшла гуманітарне тріо “ВІА Скотч”. Одна дівчина – руденька, друга – чорненька, а третя – Віра Брежнєва. Дівчата вдягнені у патріотичні футболки жовто-синього кольору. Сама Віра не займалася співочою кар’єрою з початку повномасштабного вторгнення, адже мала набагато важливіші справи.

Віра Брежнєва і Костянтин Меладзе не можуть стати батьками
Стосунки Брежнєвої та Меладзе погіршилися через ситуацію в Україні

На днях співачка-волонтерка поїхала у Латвію у Ригу. Там вона вперше за пів року переступила поріг музичної студії та стала за мікрофон. Проте несподівано розридалася, адже емоції нахлинули з шаленою силою і не відпускали. Дружина Меладзе зізналася, що пережила відчуття, наче позбулася захисного шару і всі її переживання вийшли назовні, тож вона вперше за тривалий час дала волю почуттям.
Подейкують, що стосунки Віри Брежнєвої та Костянтина Меладзе зіпсувалися через мовчання останнього про ситуацію в Україні.

Схожі статті