Багатодітний Віталій Козловський показав своїх малюків від різних жінок: з карими очима та темним волоссям

37-річний Віталій Козловський уже багато років має статус холостяка та, схоже, навіть не думає одружуватись. Однак, як виявилося, діти є.

Час від часу зірка “Шансу” та колишній підопічний Ігоря Кондратюка буває помічений з різними дітьми. Тож закрадаються сумніви, а чи вже такий Віталій і бездітний, якого із себе вдає.  Як виявилося, Козловський і справді не має ще дітей. Адже ще не зустрів ту єдину, від якої б хотів продовження роду. Навіть відома блогерка та ефектна красуня Раміна Есхазай не змогла полонити серце затятого холостяка Козловського і весілля не сталося. Хоча про їхній роман багато говорили, а ще більше обговорювали пару вже після того, як вони розійшлися. Раміна нарікала на співака, що той її використав, щоб забути попередні стосунки. А Козловський, у свою чергу, зізнавався, що занадто ідеалізував дівчину.

Козловський має багато дітей

Однак співак дуже любить дітей і має аж чотирьох похресників: трьох дівчаток Вероніку, Софію та Магдалену, а також маленького козака Платона. До речі, Платон попри свій юний вік уже є вправним блогером і на нього підписані понад 20 тисяч фоловерів. Хлопчик зовні дуже схожий на Віталія Козловського: у нього великі карі очі та темне волосся. Тож не дивно, що багато хто вважає хлопчика рідним сином зірки. А Софійку він хрестив у парі з Іриною Білик, тож відомі співаки ще й доводяться одне одному кумами.

Віталій Козловський зі своєю маленькою копією Платоном
Віталій Козловський зі своєю маленькою копією Платоном

Про власних дітей співак уже замислюється. Проте зізнається, що в нього немає дітей зовсім не через те, що він цього не хоче. Просто коли в нього з’являться нащадки, він би хотів обійтися без нянь та помічників, і виховувати малюків сам. Проте зараз у нього бракує на це часу.

Зараз співак активно їздить з благодійними концертами та всіляко підтримує моральний та бойових дух наших захисників та захисниць. А після перемоги обов’язково все буде.

 

Схожі статті