29-річна Стася Ровінська показала всіх онуків Сніжани Єгорової, від яких вона відмовилася: на бабусю не схожі

Донька Сніжани Єгорової Стася Ровінська має трьох дітей і зараз перебуває в США з родиною. Чи спілкується вона з матір'ю-зрадницею.

29-річна донька Сніжани Єгорової, а також актриса, блогерка та ведуча Стася Ровінська наразі перебуває в США із родиною – трьома доньками та чоловіком Ярославом. Багатодітна родина вже трохи звикла до нової країни та старається пристосовуватися до нелегких реалій. Донька Єгорової розповіла, що по приїзду вони певний час проживали в друзів, а зараз знайшли окреме житло у Нью-Йорку, яке винаймають. Молода мама навіть знайшла роботу та планує знятися у фільмі про Україну.

Єгорова не цікавиться своїми трьома онуками

Нещодавно Стася Ровінська розмістила в себе на сторінці в Instagram зворушливе фото зі своїми трьома дітьми – двома синочками Еваном та Енеєм та донечкою Еммою, якій лише 2 рочки. Хлопчики та мама одягнені у красиві вишиванки і тримають жовто-блакитні прапорці, а донечка в червоній сукні намагається також позувати на камеру та мило усміхається.

Зі своєю горе-матір’ю Стася Ровінська, зізнається, не спілкується, оскільки не може вибачити Єгоровій українофобські висловлювання та підтримку агресії росії проти України. Тож очевидно, що Єгорова не бачить і не спілкується не лише з рідною донькою, а й не цікавиться онуками. Проте Стася має своє бачення на цю ситуацію і не здивована поведінкою матері:

“Хіба такого не було раніше? Вона може сьогодні вибачитися, а через два дні написати гидоту! Я не знаю, що має статися. Напевно, їй потрібно пройти курс у психотерапевта, зробити переоцінку цінностей. Я справді не знаю, що має статися, щоб вона щиро змінилася. Я зараз про це навіть не думаю”, — прокоментувала Ровінська.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.