Шахрай дістався до дружини Володимира Остапчука: Христина розповіла, хто її обдурив та якими були наслідки

Дружина ведучого Володимира Остапчука Христина Горняк розповіла про шахрая, який кинув її та ЗСУ на велику суму грошей, а потім зник. І вона вже не перша, хто папався на вудочку "волонтера"

Христина Горняк нещодавно організувала збір коштів на потреби ЗСУ. Загальними зусиллями вдалося зібрати 100 000 гривень. Це вже не перший благодійний збір, яким займається Христина. Минулого разу вдалося зібрати 250 000 гривень. На ці кошти було придбане авто для ЗСУ, а також рації і ще багато чого над потрібного для військових.

Цього разу збір був оголошений на Термо для окремого батальйону “Хартія” та на покупку пікапів для батальйону №217. Гроші було зібрано і залишилося лише придбати необхідні речі та доставити їх хлопцям з ЗСУ.

На горизонті з’явився ніби перевірений волонтер на ім’я Хемич Віталій Ігорович. Тому Христина вирішила діяти саме через нього, повністю довірившись волонтеру. З першими 30-ма тисячами проблем не виникло. Христина передала цю сумму Віталію на купівлю термо, він в свою чергу все  купив та відправив військовим.

скріншот з instagram Христини
скріншот з instagram Христини

Звісно, що не виникло ніяких підозр, адже ЗСУ отримало необхідні речі та гроші пішли за призначенням. Тому наступні 70 000 тисяч Христина також перерахувала Віталію на купівлю пікапів і була впевнена, що все буде добре і вона разом з українцями, які долучилися до збору коштів, зможе наблизити нашу перемогу.

Але Віталій різко зник.До того ж він сам ще відкрив додатковий збір на необхідні  авто, щоб купити кращі. Віталій підтримував діалог з Христиною, в якому обіцяв, що вже на днях купує дві машини. Назбиравши гроші волонтер безслідно зник.

Переписка з псевдо-волонтером
Переписка з псевдо-волонтером

Відомо, що цей псевдо-волонтер, надурив вже не одну людину, відкрившу благодійний збір. Сама цікава деталь, що Віталій особисто спілкувався з військовими, яким повинен був допомогти і безслідно зникав, як тільки мав на руках кругленьку суму.

Христина зробила для себе висновок, що повертається до своєї попередньої системи збору коштів, вона буде все купувати і контролювати самостійно, аби більше не попадати в такі неприємні ситуації.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.