Юля Зайка похвалилася каблучкою невдовзі після розставання Михайла Заливако і Анни Богдан: підозрілий збіг

Фіналістка шоу "Холостяк" похвалилася каблучкою та сильно здивувала прихильників такою швидкоплинністю подій, бо вона ныби-то лише мысяць у выдносинах з таэмним хлопцем.

Юля Зайка дійшла до фіналу в шоу “Холостяк”, де відчайдушно боролася за серце Михайла Заливако, дівчина справді закохалась і це бачила вся країна. На проєкті у Юлі та Михайла складалися стосунки, але постійно щось заважало, Михайлу не вистачало кроків від Зайки, а вона сама не розуміла що з нею відбувається, хотіла боротися, але завжди здавалася.

Юля
Юля Зайка хизується каблучкою

Натомість, Юля дійшла до фіналу шоу і дуже сподівалась, що саме вона стане обраницею Холостяка. Але Михайло закохався в Анну Богдан, якій віддав після шоу себе та своє палке від кохання серце.Пара багато подорожувала, та активно ділилася яскравими моментами життя. Здавалося, що вони цілу вічність разом, така енергія щастя.  Але наразі пара вже не разом, Анна і Михайло розійшлися під час війни, але без зайвих коментарів. А Зайка хизується новою каблучкою і каже,що знайшла своє щастя.

Після проєкту Зайка стала популярною і вирішила запустити власний курс з маркетингу та стала дуже відомою блогеркою. Роблячи висновки з instagram, Зайка вже зустрічалась з чоловіками та вони їй нічого не приносили. Але можливо саме той таємний чоловік, який дарує квіти і каблучки, змушуючи Юлю відчувати себе щасливою і стане обранцем Зайки, а вона нарешті забуде Заливако та почне щасливе подружнє життя.

В останній публікації instagram Юля каже: “Я теж колись чекала, але це шлях в нікуди…зараз скажу банальні речі, але неможливо заповнити пустоту всередині іншою людиною. Спочатку треба виплекати любовь всередині себе. Пожити в цьому стані і зрозуміти, що ви не половинка, а цілісна особистість. Своє справжнє щастя я знайшла САМА. В СОБІ. В цілісності і гармонії з собою. І в цьому стані я зустріла самодостатню і щасливу людину. Тепер ми розділяємо і примножуємо щастя, яке уже є всередині нас.”З цих слів зрозуміло,що Юля багато над собою працювала, щоб стати в собі більш впевненою та більше себе зрозуміти і покохати.

Схожі статті