На честь кого розлучений Володимир Дантес зробив татуювання: Дорофєєва доскакалася та кусає лікті

Володимир Дантес похизувався в Instagram новим татуюванням, яке, як відомо, на його зірковому тілі не одне. Зробив він його не просто так.

34-річний Володимир Дантес нещодавно розлучився зі своєю зірковою дружиною Надею Дорофєєвою. Адже співачка начебто пішла від нього до відомого ресторатора Дмитра Кацуріна. А самому співаку приписують роман із дружиною Кацуріна Дашею. Отаке хитросплетіння дружби й кохання. Подружні пари раніше дружили сім’ями та багато часу проводили разом. Тож такого повороту долі точно ніхто не очікував. Однак сам виконавець не вдається в подробиці свого особистого життя та лише стримано коментує, що таке трапляється. Адже почуття минули, проте з колишньою дружиною вони залишилися друзями.

Дантес показав нове татуювання

Нещодавно на своїй сторінці в Instagram Дантес показав свою руку з новим татуюванням. Зробив виконавець його не просто так, а як своєрідну присвяту. Однак його колишня дружина Дорофєєва ніякого відношення до цього не має.

Співак набив татуювання з цифрами та літерами – “057 ХА”. Колишній чоловік Дорофєєвої пояснив, що цей напис відразу впізнають його земляки-харків’яни, адже він означає телефонний код міста Харкова. Далі Дантес зізнався, що це місто завжди в його серці.

Володимир Дантес показав нове тату
Володимир Дантес показав нове тату – телефонний код Харкова

У своєму сторіз виконавець також виклав фото Харкова зі зруйнованими будівлями у 1943 році та 2022-му. На це неможливо дивитися без сліз.

Артист дуже важко переживає руйнування рідного Харкова, адже виріс у цьому місті, там живуть його рідні та друзі.  Дантес зізнався, що з початку повномасштабної війни не міг займатися творчістю протягом 1,5 місяця. А потім написав українську пісню “Обійми”.

Співак займається активно волонтерством. Зокрема власний електрокар Tesla він передав на волонтерські потреби, на ньому розвозять їжу та бронежилети по Києву.

 

 

Схожі статті