Невістка Оксани Марченко склала обручки на стіл і вразила правдою про шлюб з Богданом Марченко: “А вже все”

Дружина сина Оксани Марченко Катерина привітала свого чоловіка Богдана з днем народження та показала архівні кадри. Усі деталі в нашій статті.

Любовна історія старшого спадкоємця Оксани Марченко Богдана та його обраниці Катерини починалася вельми секретно. Про розкішну невістку Віктора Медведчука та його дружини публіка дізналася безпосередньо після весілля.

Невістка Оксани Марченко показала, як танцює на пілоні
Невістка Оксани Марченко вразила правдою про шлюб з Богданом Марченко

Богдан та його благовірна влаштували торжество на широку ногу, яке обговорювалося щонайменше рік після події.

Невістка Оксани Марченко вразила правдою про шлюб з Богданом Марченко

Катерина веде непублічний образ життя, тому інформації про неї в мережі майже немає. Навіть свою вагітність вона приховувала  настільки майстерно, що жоден журналіст не запідозрив майбутнього поповнення в сім’ї.

Усе, що можуть дозволити собі шанувальники Оксани Марченко, це визнати, наскільки вродлива у неї невістка, адже фотографій дівчини у вільному доступі вдосталь. На даний момент зіркова невістка закрила особисту сторінку в соціальній мережі Instagram через скандал, який розгорнувся навколо родини. Як зізнавалася Марченко раніше, вона постійно отримує погрози в особисті повідомлення.

А нещодавно дівчина здивувала своїх підписників відеороликом, який був створений з різних архівних кадрів. Дану публікацію вона присвятила коханому чоловіку, який 27 серпня святкує день народження.

Невістка Оксани Марченко вразила правдою про шлюб з Богданом Марченко

На відео можна побачити досить різноманітні фото, і навіть знімок розкішних обручок пари, які чекали на молодят в день їхнього одруження.

Також Катерина дозволила собі подражнити аудиторію, процитувавши вірусну композицію “А уже все, все, все”, натякаючи претендентам на своє серце, що вони давно проягали свій шанс.

Схожі статті