Чоловік покійної Руслани Писанки Ісаков довів до сліз прощанням з акторкою: “До побачення, мій вітерець”

Чоловік покійної акторки Руслани Писанки Ігор Ісаков публічно попрощався з нею і розчулив мережу ніжними словами, які присвятив зірці. Всі деталі в нашій статті.

Смерть знаменитої української акторки та телеведучої Руслани Писанки вразила українську публіку. Під час повномасштабної війни аудиторії ніяк не очікувала почути про те, що життя пішла їхня улюблениця, і ба більше, через рак.

Чоловік Руслани Писанки назвав дату і місце похорону акторки
Чоловік покійної Руслани Писанки Ісаков довів до сліз прощанням з акторкою

Як з’ясувалося пізніше, у знаменитості була агресивна форма. З життя вона пішла вночі, після того, як їй стало набагато легше. Першим про ухід Руслани повідомив її чоловік Ігор Ісаков. Він же влаштував церемонію прощання з артисткою в Німеччині, а потім привіз її до України.

Чоловік покійної Руслани Писанки Ісаков довів до сліз прощанням з акторкою

28 серпня настав 40-й день з дня смерті Руслани. У цю особливу дату Ігор Ісаков оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Фейсбук прощання з коханою, яке розчулило її фанатів і може навіть довести до сліз.

“40 днів без тебе. Мушу відпустити. До побачення, мій вітерець. Дякую друзям, що підтримали мене. Дякую долі за неї. Мабуть, я найщасливіша людина у світі, тому що всесвіт подарував мені її… Але життя прекрасне і продовжується”, – написав чоловік Писанки.

Варто відзначити, що новина про кончину артистки була настільки шокуючою, що соціальні мережі буквально вибухали від сліз та болю. Втім, Писанка свій діагноз сприйняла вельми спокійно. Її зламала лише смерть матері, яка пішла незадовго до самої Руслани.

У Києві простилися з Русланою Писанкою
Чоловік покійної Руслани Писанки Ісаков довів до сліз прощанням з акторкою

Нагадуємо, акторка дізналася про рак після того, як втратила свідомість та зламала ногу, впавши зі сцени. Вже в Німеччині акторка отримала результати аналізів і подзвонила додому, щоб повідомити про боротьбу, яку доведеться провести її родині. Через півроку, вночі, зірка померла.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.