Проходила хіміотерапію: в оточенні Руслани Писанки розповіли правду про втечу зірки та замовчування діагнозу

Руслана Писанка пішла з життя у липні цього року. Для українського шоу-бізнесу та всіх його пошановувачів це стало чималою втратою. Як доживала свої останні місяці зірка? Дізнайтеся про все у матеріалі.

Ні колегам, ні прихильникам досі не віриться, що легендарної Руслани Писанки з нами більше немає. Мало хто навіть з колег розумів, що відбувається насправді. Це дуже добре показало інтерв’ю знаменитостей, які працювали разом з акторкою останнім часом. Людмила Барбір просто не вірила у те, що трапилося, говорила, що зірка мала купу планів. Віктор Андрієнко у розпачі шкодував про втрату.

19-го липня жоден не обмовився і словом, як же насправді жила ведуча. Лише через кілька днів чоловік Руслани Ігор Ісаков нарешті дав хвилюючу і таку потрібну відповідь.

Де і з ким живе акторка Руслана Писанка
В оточенні Руслани Писанки розповіли правду про втечу зірки

Що насправді сталося з Русланою Писанкою?

Ще на початку цієї зими прихильники запідозрили, що щось відбувається у житті знаменитості. Прямо під час виступу артистка втратила свідомість та зламала ногу. Ніхто не міг повірити, що справа — куди серйозніша.

На лікуванні зірка опинилася закордоном у Німеччині. Вона виїхала туди завдяки спеціальній програмі. 19-го липня вже надвечір після смерті артистки, у мережі почали будувати різні теорії стосовно її кончини. Звернули увагу на те, що у родині улюблениці від онкології “згорів” брат. Згодом з тією ж самою проблемою звернулася і її мама.

До речі, неньки Руслани не стало за кілька тижнів до трагедії з її донькою. Ігор Ісаков розповів, що його дружина була справжнім борцем з хворобою, вірила у майбутнє та будувала плани до останнього. Навіть у відео, яке записала легенда перед смертю, вона посміхалася та говорила, що перемога у війні буде неодмінно за Україною.

Нагадаємо, що чимало інших зірок також стикалися з такою ж проблемою, як і в Руслани. Аллі Мазур, наприклад, вдалося перебороти, але є ті, хто досі веде змагання за життя. Дізнайтеся про це більше у відео “Одна минута”:

Схожі статті