Потенційний обранець Злати Огнєвіч Андрій Хветкевич показав весільну сукню та фату: до бороди пасує (ФОТО)

Нещодавно Андрій Хветкевич, учасник другого сезону проєкту "Холостячка" зробив несподівану заяву. Він розповів, що має партнера і вже зробив йому пропозицію. У сторіз чоловік показав весільну сукню та розповів, як проходить другий день свята.

Андрій Хветкевич міг би стати явним фаворитом “Холостячки-2”. Він намагався вразити Злату Огнєвіч цікавими побаченнями і протримався у проєкті до 10-го випуску. Та серце співачки підказало, що слід рухатися далі та приділяти час іншим хлопцям.

Андрій Хветкевич з Холостячки змінив орієнтацію
Андрій Хветкевич показав весільну сукню та фату

Згодом з’ясувалося, що фрідайвер поїхав у США, а нещодавно він оголосив про заручини та показав свого обранця. Таким чином чоловік розповів про свою орієнтацію і вподобання. Артистка своєю чергою, яка цілувалася з цим учасником під час реаліті, дуже тепло привітала молодят. Долучився до цього і її колишній Андрій Задворний. Він навіть публічно пошкодував про те, що не може приїхати на церемонію до колеги по зйомкам.

Та не для всіх українських прихильників новина виявилася позитивною. Андрієву сторінку засипали гнівними коментарями у бік такого зізнання. Не всі виявилися готовими до такої сміливості. Після цього чимало користувачів Інстаграму відписалося від зірки передачі.

Андрій Хветкевич показав весільну сукню та фату

Втім, сам Хветкевич поставився до цього по-філософськи. Він не став відповідати негативом на негатив. Натомість став більше розповідати про цей бік свого життя. Нещодавно він показав у сторіз, як виглядає чоловік у весільній сукні та зауважив, що в його колі спілкування також заведено відзначати свято єднання пари два дні.

Андрій Хветкевич показав весільну сукню та фату

Слід зазначити, що у США з 2015-го року легалізовані одностатеві шлюби. До цього кілька років в американському суспільстві точилися чималі дискусії. Християни-консерватори Штатів засудили це рішення.

Нагадаємо, що переможцем “Холостячки-2” став Андрій Задворний. Проте, подальші стосунки із Златою Огнєвіч йому не вдалося побудувати. Пара розбіглася, а співачка навіть вже і не згадує свого колишнього обранця.

Схожі статті