Зірка українських серіалів Катерина Тишкевич продовжує вести відчайдушну боротьбу з тяжкою хворобою: які шанси

Акторка Катерина Тишкевич вже не вперше розповідає про свою страшну хворобу, діагноз якої не вдається встановити вже понад 8 років.Катерина каже, що у неї відбулось загострення хвороби на фоні подій, які відбуваються в країні

Вже багато років акторка Катерина Тишкевич, відома завдяки ролі Марії у серіалі “Ніщо не трапляється двічі” та ролі Ольги у серіалі “Жіночий лікар”,  веде активну боротьбу з невідомою, але небезпечною хворобою.

Довгий час акторка тримала це під замком, тому що були медичні препарати, які допомагали втамувати біль та почуватися нормально. До того ж мама акторки невролог і варіантів лікування було спробувано багато, але жоден не допоміг позбутися недугу, а тільки підтримував нормальний стан акторки.

Але з приходом війни, у Катерини Тишкевич на фоні сильного стресу значно погіршився стан: “Головний симптом – це нестерпний головний біль, який починається раптово і не відпускає ні на секунду. Болить 24/7 так сильно, що не можу говорити чи тримати очі розплющеними” – коментує актриса. Довгий час Катерина зовсім не виходила у соціальні мережі, але це і зрозуміло, в такому стані навіть спати важко. А як потрапила до спеціалізованого центру, то потішила шанувальників та колег змогою лікуватися та жити повним життям.

Вперше про хворобу акторка заявила коли позбавилась змоги працювати, зніматися в серіалах і фільмах і звісно позбулась основного виду заробітку. Але Катерині потрібні кошти на лікування за кордоном, а це, як відомо, коштує дуже дорого. Тому різні акторські спільноти в instagram вирішили поділитися проблемою акторки і допомогти у зборі коштів. Не дивлячись на те, що кошти потрохи збирали, акторка вирішила почати лікування в Києві і зазначила, що вірить лікарю, який буде її лікувати.

Катерина Тишкевич у лікарні
Катерина Тишкевич у лікарні

Наразі Катерина заявила, що починає новий експериментальний спосіб лікування. ЇЇ чоловік актор Валентин Томусяк звісно знаходиться разом з дружиною, але від чого саме лікується зірка серіалу “Ніщо не трапляється двічі” поки не афішує ні сама Катерина, ні її чоловік.

Схожі статті