У себе бачити українців не хоче: Ольга Сумська не може витягнути старшу дочку Паперну з москви — “Це біль”

Відома українська акторка Наталка Денисенко вперше прокоментувала стосунки Ольги Сумської та її спадкоємиці Тоні Паперної. Що відбувається у родині?

Після початку повномасштабної війни на території України Ольга Сумська намагалася виправдати свою старшу дочку Антоніну, яка вже декілька років проживає в москві разом з чоловіком та дітьми, публічно.

Скандал з Паперною

Ольга Сумська не може витягнути старшу дочку Паперну з москви

Однак, у зірки це не тільки не вийшло, але і погіршило ситуацію — аудиторія почала задаватися питаннями, чому дівчина мовчить попри все, що відбувається; чому не покидає російську федерацію; чому жодного разу не приїхала до України.

З часом Ольга В’ячеславівна припинила пояснювати ситуацію, в якій опинилася її спадкоємиця. Власне, це ставало і дедалі складніше, адже Антоніна Паперна заблокувала доступ до особистої сторінки в соціальній мережі Instagram для українців, тим самим показавши своє справжнє ставлення до них.

Ольга Сумська не може витягнути старшу дочку Паперну з москви

Також дівчина була не проти вийти на червону доріжку в москві, і жодним чином не показала, що засуджує дії російської федерації, або хоча б те, що підтримує свою батьківщину.

Ольга Сумська не може витягнути старшу дочку Паперну з москви

Нещодавно Наталка Денисенко дала ексклюзивний коментар для “Слави +”. Під час розмови з журналістом мова зайшла за Ольгу Сумську, і акторка прокоментувала дану ситуацію, натякнувши, що Ольга В’ячеславівна хотіла би бачити Тоню вдома, але доля склалася зовсім інакше.

“Я не можу сказати, що сором і ганьба. Я не знаю, як бути в такій ситуації, коли твоя дитина там, і ти не можеш нічого зробити, нічого не можеш сказати і не можеш вплинути на цю ситуацію. Тому що я розумію, що перше, що вона відчуває у ситуації зі своєю дитиною, – це біль”, – додала Наталка.

Варто відзначити, що Денисенко також відмітила несправедливість звинувачень у на адресу артистки щодо її вистави, режисером якої був російський культурний діяч.

Схожі статті