Телеведуча Марічка Падалко поскаржилась, що втомилася від ТСН: “Залишилось не так багато розваг”

У Львівській області з самого першого дня літа на вихідних влаштовують для дітей спортивні заходи, через те, що багато дітей в цьому році не поїхали на відпочинок, а спорт - це корисний відпочинок

Діти в цьому році отримали великий стрес і заради того, щоб трішки допомогти дітям не відчувати тривогу та страх у Львівській області кожні вихідні цього літа вирішили  влаштовувати спортивні заходи для школярів, наприклад, такі як: стрибки, теніс, гімнастика, різні види боротьби, спортивні пробіжки та заїзди на велосипедах.

Марічка Падалко на змаганнях
Марічка Падалко на змаганнях

Дітям випала чудова можливість поєднати збір коштів для допомоги ЗСУ та зустрічі з зірками, можливо навіть з їх кумирами. В останні вихідні цього літа діти бігали на стадіоні разом із Марічкою Падалко ведучою ТСН.

“Зараз у нас залишилось не так багато розваг, які б ми могли собі дозволити з моральної точки зору. А ось спорт, на мою думку – це ідеальне поєднання турботи про себе та розваг”- прокоментувала Марічка.

“Спортивні канікули”- це проєкт, який запустили у червні місяці. І одразу спланували графік дитячих занять на все літо. Щоб допомогти дітям відволіктися від подій цього року та покращити здоров’я. До того ж цей проєкт існує і як благодійний, для потреб ЗСУ.

З червня місяця було проведено півтори сотні заходів “Спортивні канікули” та більше ніж 8 тисяч дітей зі Львівської області та переселенці з інших областей України, взяли участь у спортивних заходах, де мали можливість спробувати 25 спортивних видів спорту та отримати нові знайомства і набути нові навички, можливо хтось з них після такого літа обере для себе професію спортсмена.

Спортивне життя Марічки Падалко
Спортивне життя Марічки Падалко

Сама Марічка Падалко дуже щаслива, що їй випала така можливість, як провести час із живими людьми, особливо з дітьми та зробити добру справу. Марічка каже, що іноді дуже втомлюється від камер і їй не вистачає таких активностей і живого спілкування за неформальних обставин, та ще й з гарними і корисними намірами.

“Нам всім треба пам’ятати одну річ, ми боремось не лише на фронті, війна  триває всюди. І за виживання кожної людини ми воюємо психічно і фізично саме тому що перемога буде і буде скоро, але найголовніше нам потрібно до неї дожити” – зауважила ведуча ТСН.

Схожі статті