40-річна Брежнєва показала себе справжню без макіяжу – втомлену та в джинсах: “Це просто я тепер така”

40-річна Віра Брежнєва у своєму віці має чудовий вигляд та не соромиться показувати своє обличчя без макіяжу. Нещодавно вона постала перед підписниками в несподіваному образі.

Співачка та дружина Костянтина Меладзе Віра Брежнєва поволі повертається до звичайного життя. Адже вона тривалий час перебувала в Польщі, де створила волонтерський штаб та збирала допомогу для людей, які постраждали від війни, а також допомогу на ЗСУ. Зараз Віра намагається жити звичайним життям, але очевидно, що жінці це дається нелегко. Нещодавно на своїй сторінці в Instagram вона розмістила фото, під яким написала, що вона сумна та втомлена, і зараз це її стан. На світлині співачка в джинсах, білій сорочці та чорному топі. Помітно, що на обличчі співачки жодного сліду від косметики, адже вона припинила повністю фарбуватися з початку війни.

Віра Брежнєва показала себе без макіяжу

Співачка намагається повністю віддаватися роботі, адже це, як вона зізнається, найдієвіші ліки для неї від депресії. Вона зазначає, що перебуває у дивному стані. Якщо порівняти з минулим роком, вона надзвичайно втомлювалася від роботи. А зараз саме робота допомагає їй прийти до тями. Музика, думки, ідеї, проєкти, спілкування. Також Брежнєва зізналася, що вже й забула про те, як це бути частиною творчого процесу.

Віра Брежнєва показала себе прихильникам без краплі макіяжу
Віра Брежнєва показала себе без краплі макіяжу

Нагадаємо, що після початку повномасштабної війни стосунки Віри Брежнєвої та її чоловіка-продюсера Костянтина Меладзе погіршилися. Адже співачка беззаперечно стала на бік України і пішла волонтерити, а Меладзе-старший зберігає мовчання. Брежнєва теж не надто багатослівна стосовно свого сімейного життя. Нещодавно вона зізналася, що перший раз за довгий час дала волю емоціям та розплакалася. Однак усе-таки знаходить сили жити далі та допомагати іншим.

 

 

Схожі статті