Лілія Ребрик показала, як відсвяткувала перший ювілей дочки: елегантна тераса, арка з кульок та фотосесія

Українська телеведуча Лілія Ребрик відчинила кулісу сімейної урочистості та показала підписникам, як святкує день народження своєї доньки. Наскільки розкішним вийшло свято?

Лілію Ребрик полюбляють мільйони українських телеглядачів за її акторський талант. Знаменитість не тільки грає у кіно, а ще займається діяльністю ведучої. Ребрик одна з тих жінок, кому кар’єра не заважає проводити час з сім’єю. Зірка віртуозно поєднує сцену та материнство, виховуючи двох донечок. І сьогодні у старшої дочки Діани був перший ювілей — дівчинці виповнилося 10 років.

Лілія Ребрик нещодавно розповіла, як змінилося її життя після 24.02.2022 року
Лілія Ребрик показала, як відсвяткувала перший ювілей дочки

Як відзначили день народження старшої дочки Лілії Ребрик?

Якщо раніше знаменитість влаштовувала на сімейні свята грандіозні вечірки, то під час війни це було б, як мінімум, не доречно. Але, як будь-яка мати, Лілія не змогла залишити дитину без дня народження та подарунків, навіть в такі важкі часи для України, та влаштувала святкування на території сімейного маєтку, який вона з чоловіком Андрієм Диким придбала ще задовго до війни.

Лілія Ребрик показала, як відсвяткувала перший ювілей дочки

Територія будинку виглядає розкішно: доглянути газони, дерев’яна тераса та багато зелені навколо. Двір прикрасили жовтими та блакитними кульками, а сама іменинниця мала стильну зачіску з канекалоном в таких самих кольорах.

Лілія Ребрик показала, як відсвяткувала перший ювілей дочки

Зіркова мама з дитинства прищеплює дочці почуття стилю, бо дівчинка вдягнута по останній моді: широкі джинси з розрізами на колінах, класичний, чорний топ та подовжена біла сорочка з вишивкою.

До речі, Лілія Ребрик мала ідентичний образ, вдягнувши майже таку саму сорочку та джинси, як у старшої доньки. Молодша донька не відстає від сестри та мала схоже вбрання — білу футболку з вишивкою та синьо-жовтий бант у зачісці. На урочисту подію були запрошені лише найрідніші, тому святкування пройшло у вузькому сімейному колі.

Нагадаємо, що Лілія Ребрик одружена хореографом Андрієм Диким с 2011 року. Ведуча познайомилася з обранцем завдяки спільній роботі у танцювальному проєкті.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".