Ольгу Сумську публічно принизив художник за русофільство: ганебна карикатура на зірку розлітається мережею

Не так давно розгорівся сильний скандал через участь Ольги Сумської у виставі російського режисера "Майстер та Маргарита". І хоча здавалося, що справа залагоджена, олії у вогонь підлив художник.

Наприкінці літа Ольга Сумська потрапила у черговий скандал через зв’язок з російською федерацією. На цей раз зірку засудили за її участь у благодійній виставі “Майстер та Маргарита”, яка була поставлена російським режисером за мотивами однойменного роману Михайла Булгакова.

Здавалося б акторка пояснила свою позицію аудиторії і проблема була вичерпана. Однак нещодавно мережею розлетілася карикатура на акторку, головною темою якої були русофільські настрої зірки.

Ольгу Сумську публічно принизив художник

Ольга Сумська буде грати у російськомовній виставі
Ольгу Сумську публічно принизив художник

Так, художник Георгій Коючник оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram карикатуру, головною героїнею якої стала пані Сумська.

“Культурний десант (Ольги Сумської) України у Європі! (Майстер і Маргарита). У Прагу, Париж ми донесемо нашу культуру, а точніше всі тонкощі російської душі! Російська вистава, російською мовою, російського автора, за підтримки російсько-французького продюсера! 2015 року скакала в Криму, а потім петляла і брехливо виправдовувалася… А тепер бачу вічна Роксолана загралася у дружбу народів”, — прокоментував він свою роботу.

Варто відмітити, що картинка доволі принизлива, хоча зроблена за мотивами роману. На ній Ольга Сумська постала у ролі свого персонажа Маргарити, коли вона рушила на бал до сатани на мітлі.

Ольга В’ячеславівна поки що такий випад у свою сторону ніяк не прокоментувала.

Нагадуємо, Наталка Денисенко також відреагувала на виставу, в якій візьме участь Ольга Сумська, однак акторка прийняла сторону зірки. Мовляв, усе те добре, що йде на благо України. А щодо реакції української спільноти, то акторка вважає, що всю відповідальність на себе має взяти автор афіши.

Схожі статті