Чому Віталій Козловський не затримався у США та поспіхом повертається додому: “Нелегка дорога” (ФОТО)

Віталій Козловський кілька днів тому розповідав про те, що полишив Україну та поїхав у Сполучені Штати Америки. Проте, вже в останній день літа він повідомив, що тепер вже планує дорогу додому. Чому чоловік так і не зміг там лишитися?

Віталій Козловський. Герой цього матеріалу свою першу популярність здобув у 2000-х. Ще юний співак-початківець прийшов на проєкт “Шанс”, де познайомився з Наталією Могилевською та Ігорем Кондратюком. Останній став продюсером молодого артиста. Доля лишила знаменитість в Україні, де у нього є купа прихильників.

24-го лютого війну музикант зустрів у Києві. І хоча боронити нашу землю зі зброєю у руках він не пішов, віднайшов себе у волонтерській діяльності. Відомо, що його не раз бачили разом з військовими, перед якими він виступав. Судячи з кадрів, які публікував Козловський, на таких камерних концертах була дуже позитивна та затишна атмосфера: він не гребував запрошувати фанатів на сцену і радо обіймався з ними.

Чому Віталій Козловський не затримався у США

А нещодавно з’ясувалося, що чоловік поїхав за океан у США. Багато яскравих світлин звідти показав Віталій. Проте, залишатися співак там не збирався, адже поїхав з одною єдиною метою: зібрати допомогу Батьківщині.

“Все ближче до рідного дому. Подорож до США закінчилась. Вже у Відні на пересадці. Дорога нелегка, але втома приємна. 1 260 000 гривень ми зібрали на концерті в Лос Анджелесі з фондом Ukraine United Association. Закупили вакуумні апарати для загоєння ран Negative pressure wound care pump. Вони прямо зараз теж прямують до України і будуть розподілені між лікарнями, які приймають важких поранених. Далі — більше! З вірою у Перемогу!”, — написав популярний артист на своїй сторінці в Інстаграмі.

Нагадаємо, що нині у самого Віталія є власний фронт боротьби в особистому плані. Зірковий чоловік досі не вирішив всі питання зі своїм колишнім продюсером Ігорем Кондратюком. Знаменитості не поладили через творчу спадщину, яку музиканту, за його словами, запропонували викупити за чималі кошти.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.