37-річна Тіна Кароль ошелешила мережу занадто худими ногами: “Втратила всю жіночність, весь шарм”

Відома українська співачка Тіна Кароль показала себе у ліфті та вразила мережу занадто худими ногами. Що думають шанувальники про різке схуднення артистки?

Відома українська співачка Тіна Кароль як ніхто знає, наскільки важливо тримати себе у формі. І хоча артистка то набирає вагу, то позбавляється її, все ж їй вдається не переходити межу, і зберігати свою стрункість.

Та інколи бажання залишатися завжди продливою дають побічні ефекти. Нещодавно артистка оприлюднила нову фотографію, якою вразила своїх шанувальників. Справа в тому, що артистка не розрахувала можливості свого тіла і занадто схудла.

Тіна Кароль показала худі ноги

Нещодавно фан-акаунт зірки в соціальній мережі Instagram оприлюднив новий кадр, який Тіна Кароль зробила у ліфті. У кадрі зірка постала у коротких шортах, які вікдкрили фанатам несподівану правду — зірка скинула дуже багато.

Ба більше, складається враження ніби ті речі, які зірка одягла, на неї насправді великі. Про те, що співачка виглядає занадто худою збіглися в думках і українські шанувальники, і іноземні.

Тіна Кароль ошелешила мережу занадто худими ногами

Але цілком імовірно, що справа не в дієтах та не у підготовці до знімального сезону. Артистка, як і безліч її колег важко працює у період війни, а окрім того має багато стресу.

Тіна Кароль ошелешила мережу занадто худими ногами

Нагадуємо, що після початку повномасштабної війни на території України Кароль опинилася у монастирі. Там вона провела декілька днів, читаючи молитви, але вже наступного тижня опинилася в Польщі, де почала організовувати акції протесту, а також виступала з благочинними концертами. Незабаром команда співачки влаштувала для неї безліч гастролей, які головною своєю метою ставили збір коштів на допомогу українцям.

Схожі статті