Переможниця Голосу Оксана Муха вперше показала коханого, який був разом з нею під час лікування раку: не Балан

Знаменита українська співачка та переможниця вокального проекту "Голос країни" Оксана Муха вперше показала свого обранця, який підтримував її у найважчий для неї час

Свого часу близькість та взаєморозуміння між Даном Баланом та його підопічною Оксаною Мухою наштовхнула глядачів на думку про любовний зв’язок між нами. Навіть флірт з Тіною Кароль не змусив аудиторію змінити свої думки про можливий роман між артистами. Однак, зараз про це навіть мови йти не може, адже Оксана представила свого обранця.

Що сталося з Оксаною Мухою, після розриву стосугків з Даном Баланом
Оксана Муха вперше показала коханого, який був разом з нею під час лікування раку

Молдавський мачо після закінчення проєкту повернувся до звичного для нього життя, а виконавиця залишилася сама на своєму творчому шляху. Після перемоги вона активно займалася розвитком музичної кар’єри і здебільшого давала концерти.

Оксана Муха вперше показала коханого, який був разом з нею під час лікування раку

Не так давно шанувальники співачки помітили, що вона змінилася зовнішнє. На зв’язок вона виходила у хустинці. Це тривожило фанатів і ходили чутки навіть про недугу артистки. Незабаром Оксана відреагувала на це і зізналася, що пройшла непросту боротьбу за своє життя з раком.

І поки співачка лікувалася, поруч з нею був її коханий Микола Струс. За словами артистки, цей надскладний шлях боротьби з онкологією він допоміг їй пройти. Ще в жовтні 2021 року Оксана Муха ділилася, що зустріла своє кохання. Але лише через рік наважилася розсекретити його особистіть. Ніколи — львівський художник.  Він багато років жив за кордоном та працював у Німеччині.

Оксана Муха вперше показала коханого, який був разом з нею під час лікування раку

Варто відзначити, що коли Оксана зізналася на всю країну про свою онкологію, то супроводила текст фотографією картини, яку намалював саме її коханий. На ній Оксана зображена без волосся та з сильним макіяжем. Варто відмітити, що робота дійсно чіпляє і безсумнівно заслуговує уваги публіки.

Нагадуємо, що Оксана Муха вже була заміжньою і після розлучення почувалася вельми погано. Болючий розрив став свого роду випробуванням для артистки. Від цього союзу в неї залишився син.

spot_img

Схожі статті