Продюсер Володимир Завадюк прокоментував різке кар’єрне падіння чоловіка Осадчої Горбунова: “Юра був”

Юрій Горбунов вже декілька десятиріч вважається найпопулярнішим телеведучим розважальних проєктів. Він вважається фірмовим обличчям на каналі 1+1.

З кінця лютого, коли почалась війна в Україні змінилась робота медіа простору, з радарів телебачення зникли всі розважальні шоу і звичайно, що їх розробка та зйомки поставили на паузу. Тому багато працівників медіа сфери примусово позбавились роботи. Це не тільки телеведучих стосується а також, продюсерів, режисерів, журналістів, операторів і ще безліч професій, без яких неможливо робити якісні розважальні і не тільки проєкти.

Юра Горбуноа на шоу "Сніданок з 1+1"
Юра Горбуноа на шоу “Сніданок з 1+1”

Натомість ранкове шоу “Сніданок з 1+1” активно знімається і йде в ефірі, тому що воно більш соціальне. Юра Горбунов зараз приєднався до команди ведучих ранкового шоу. І через те, що його кар’єра почалась саме з ранкового шоу “Підйом” на Новому каналі, почались литися плітки щодо того, що Горбунов скатився вниз по кар’єрних сходинках і повернувся до того, з чого почав багато років тому.

Проте, це питання задали головному продюсеру розважальних проєктів Володимиру Завадюку, на що він висловив свою думку:

“Так, Юра працює на шоу “Сніданок”, але це не означає, що у Юри відбувся спад в кар’єрі. Ні, до того ж, “Сніданок” це топове шоу у своєму сегменті.Юру дуже люблять глядачі і довіряють йому”.

Також Завадюк зазначив: “Я вважаю, що Юра був, є і буде топовим телеведучим” Горбунова справді любить публіка, він був ведучим найпопулярніших шоу: “Танці з зірками”, “Голос країни” і багато інших. Спочатку повинна відновитися медіа сфера, а потім до кожного талановитого працівника медіа прийдуть нові можливості і нові проєкти, які по-новому завоюють серця і душі телеглядачів.

 

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.