Яке відношення Пономарьов має до зникнення Марії Яремчук зі сцени: все сталося після ганебного вчинку співака

Свого часу дует Олександра Пономарьова та Марії Яремчук був неймовірно успішним. Подейкували навіть про роман між виконавцями, що у подальшому спричинило гучний скандал.

Не дивлячись на велику різницю у віці, глядачі помітили в Олександрі Пономарьові та Марії Яремчук прекрасну пару. Після презентації дуетної пісні зірок почали активно сватати у пресі та в соціальних мережах.

Олександр Пономарьов і Марія Яремчук
Яке відношення Пономарьов має до зникнення Марії Яремчук зі сцени

Врешті-решт, журналісти взялися серйозно замислюватися, чи не впустили вони якісь деталі у стосунках артистів, адже плітки зростали, як сніжний ком.

Яке відношення Пономарьов має до зникнення Марії Яремчук зі сцени

Якось преса поцікавилася в Олександра, чи немає в нього роману з донькою Назарія Яремчука. На що він відповів ствердно. Сенсаційна новина одразу що розлетілася, наче гарячі пиріжки.

Куди зникла Марія Яремчук
Яке відношення Пономарьов має до зникнення Марії Яремчук зі сцени

Втім, Марія Яремчук не розділила захоплення від даного повідомлення. Вона майже одразу спростувала слова Олександра, і продемонструвала своє невдоволення ситуацією мімікою та голосом. Потрапивши у дуже погану ситуацію, Олександр заявив, що це був жарт, і, мовляв, дуже вдалий, адже всі повірили.

Думки аудиторії розділилися: одні вважали, що це був такий піар, інші ж вважають, що Марія не захотіла робити публічним свої стосунки.

А вже незабаром Марія Яремчук повідомила, що завершує кар’єру. Офіційна причина — страх перед сценою. Співачка зізналася, що боїться уваги і більше не може витримувати цього стресу. Чи спровокував посилення фобії вчинок Олександра, адже на Марію звернули увагу абсолютно усі, сказати важко. І тим не менш, її ухід стався незадовго після даного інциденту.

Артистка декілька років взагалі не показувала себе і не виходила на зв’язок. І лише після початку повномасштабної війни на території України зробила декілька гучних заяв і навіть створила нову пісню.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.