Яке відношення Пономарьов має до зникнення Марії Яремчук зі сцени: все сталося після ганебного вчинку співака

Свого часу дует Олександра Пономарьова та Марії Яремчук був неймовірно успішним. Подейкували навіть про роман між виконавцями, що у подальшому спричинило гучний скандал.

Не дивлячись на велику різницю у віці, глядачі помітили в Олександрі Пономарьові та Марії Яремчук прекрасну пару. Після презентації дуетної пісні зірок почали активно сватати у пресі та в соціальних мережах.

Олександр Пономарьов і Марія Яремчук
Яке відношення Пономарьов має до зникнення Марії Яремчук зі сцени

Врешті-решт, журналісти взялися серйозно замислюватися, чи не впустили вони якісь деталі у стосунках артистів, адже плітки зростали, як сніжний ком.

Яке відношення Пономарьов має до зникнення Марії Яремчук зі сцени

Якось преса поцікавилася в Олександра, чи немає в нього роману з донькою Назарія Яремчука. На що він відповів ствердно. Сенсаційна новина одразу що розлетілася, наче гарячі пиріжки.

Куди зникла Марія Яремчук
Яке відношення Пономарьов має до зникнення Марії Яремчук зі сцени

Втім, Марія Яремчук не розділила захоплення від даного повідомлення. Вона майже одразу спростувала слова Олександра, і продемонструвала своє невдоволення ситуацією мімікою та голосом. Потрапивши у дуже погану ситуацію, Олександр заявив, що це був жарт, і, мовляв, дуже вдалий, адже всі повірили.

Думки аудиторії розділилися: одні вважали, що це був такий піар, інші ж вважають, що Марія не захотіла робити публічним свої стосунки.

А вже незабаром Марія Яремчук повідомила, що завершує кар’єру. Офіційна причина — страх перед сценою. Співачка зізналася, що боїться уваги і більше не може витримувати цього стресу. Чи спровокував посилення фобії вчинок Олександра, адже на Марію звернули увагу абсолютно усі, сказати важко. І тим не менш, її ухід стався незадовго після даного інциденту.

Артистка декілька років взагалі не показувала себе і не виходила на зв’язок. І лише після початку повномасштабної війни на території України зробила декілька гучних заяв і навіть створила нову пісню.

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.