Переможець Холостячки-2 Задворний зізнався з лікарні, що буде змінювати зовнішність: чекав на це кілька років

Переможець другого сезону романтичного реаліті-шоу Холостячка Андрій Задворний розповів, яким мріє побачити себе після візиту до ортодонта. Усі деталі в статті.

Відомий український бізнесмен та блогер Андрій Задворний останнім часом активно вдається до змін у зовнішності. Лише нещодавно він відростив собі довгу бороду, від якої відмовляється позбавлятися до закінчення війни. А нещодавно вийшов на зв’язок з лікарні і поділився новинами.

Андрій Задворний
Андрій Задворний зізнався з лікарні, що буде змінювати зовнішність

Андрій Задворний зізнався з лікарні, що буде змінювати зовнішність

Шанувальникам хвилюватися немає про що, адже бізнесмен просто рушив на звичайний медичний огляд (контроль стану здоров’я), щоб впевнитися, що з ним все в порядку.

Як виявилося, все добре. Однак, блогер на даний момент дуже мріє позбавитися від брекетів, які він носить вже декілька років. Вони мають значно змінити його зовнішній вигляд. Варто відмітити, що фанатам вже помітні зміни.

Андрій Задворний зізнався з лікарні, що буде змінювати зовнішність

Окрім ортодонта, зірка відвідав гастроентеролога та інших спеціалістів. Та коли він зможе позбавитися брекетів поки невідомо.

Нагадуємо, що після початку повномасштабної війни на території України Андрій Задворний залишився в Україні і почав активно допомагати захисникам. Зірка збирає гроші та закупляє для військових автомобілі, які відправляє на фронт.

Після розставання зі Златою Огнєвіч він так і не зміг знайти другу половинку. Нещодавно Андрій розповів, що декілька разів намагався завести стосунки, але його тягне на жінок, які тільки-но вийшли зі стосунків з іншими чоловіками. Коли ж Задворний відчуває себе готовим до роману, виявляється, що нічого не може вийти.

Тому на даний момент він самотній. Про Злату Огнєвіч чоловік навідріз не згадує ні у публікаціях, ні в сторіз, роблячи вигляд, наче це з ним ніколи не відбувалося.

Схожі статті