Сіре ліжко, зелено-біла постіль: Ектор Хіменес-Браво показав свою спальню і тих, з ким спатиме сьогодні

Навіть світло буде: суддя проєкту "МастерШеф Україна" Ектор Хіменес-Браво показав своє ліжко, постільну білизну і тих із ким спатиме сьогодні ввечері.

Комусь навіть не снилося і не мріялося, а хтось сьогодні ввечері спатиме в одному ліжку з канадським та українським шеф-кухарем колумбійського походження, телеведучим, суддею проєкту “МастерШеф Україна” Ектором Хіменес-Браво. До того ж, при світлі та з переглядом кількох фільмів і мультфільмів. Про все це знаменитість особисто розповів у своїй stories в соцмережі Instagram.

За його словами, він щось трішки прихворів, а ще дізнався дуже класну новину — сьогодні ввечері в його квартирі електроенергія буде! Оскільки його вулиця не потрапляє під відключки світла сьогоднішнім вечором. Тому Ектор запланував собі влаштувати кіно-вечір разом із своїми двома домашніми улюбленцями. Це песик Клопік і Лупіта. Підписники головного кухаря України досі не можуть звикнути до таких незвичних імен у чотирипалих. Але дуже радіють тому, що Ектор щасливий мати цих песиків у себе вдома.

Ектор Хіменес-Браво розповів, з ким спатиме сьогодніТак, Ектор Хіменес-Браво показав ліжко на якому сьогодні спатиме, лежатиме і дивитиметься фільми. І тих — з ким це робитиме у ліжку і хто вже там лежить. І це знову таки — його песики. Один з них безсовісно розлігся серед всього ліжка ще й притулився до білосніжної подушки зірки.

Також телеведучий зробив і показав усім свою улюблену підбірку фільмів. При цьому — найулюбленіших. Першим у його списку відмічений дуже цікавий і динамічний бойовик із Томом Крузом у головній ролі “Топ Ґан: Меверік” (Найкращий стрілець: Маверік). Це американський драматичний бойовик 2022 року, який є продовженням фільму 1986 року “Найкращий стрілець”.

Ектор Хіменес-Браво розповів, з ким спатиме сьогодніНаступні стрічки у списку судді проєкту “МастерШеф Україна” це на його думку дуже гарний фільм, який також цікавий за своїм сюжетом – “The Beekeeper” (Бджоляр). Теж американський бойовик. Стрічка про учасників надсекретного урядового проєкту “Бджолярі”, яких взяли стежити за адекватністю державної системи США.

На останок Ектор бажає розслабитися разом із своїми песиками під дуже позитивний мультик “Думками навиворіт 2”.

“Хоч це і мультик, але він дає привід задуматись і дорослим”, – пояснив Ектор Хіменес-Браво.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.