Андрій Данилко висловився про позицію екс-українських колег Лорак та Корольової: “Я нікого не засуджую, але…”

Український співак і актор Андрій Данилко намагається зрозуміти позицію своїх екс-колег, які продовжують мовчати і за пів року жодного разу не відреагували на жахливі події.

Андрій Данилко коментуючи позиції українських артистів, які обрали шлях в росії має намір зрозуміти їх поведінку, артист поки що дійшов до тієї думки, що такими співачками, як Лорак і Корольова, керує страх втратити все, чого вони змогли досягти. Вони там співають, виступають, заробляють, звісно артистки бояться втратити кар’єру та гарний дохід.

Данилко ставиться лояльно до таких мовчазних артистів, родом з України, але й не може таку позицію прийняти, можливо через різні людські якості, для нього це здається дико. Артист нікого не засуджує і не збирається, Андрія просто дивує, як можна настільки байдуже ставитись до такої жорстокості, яка коїться на рідній для цих особистостей, землі.

А
Андрій Данилко

Співак наголошує на тому, що кожен обирає свій шлях і має на це повне право, тому що, люди можуть переживати різне і як вони поводяться в таких ситуаціях, звичайно, розкриває всю суть, але іноді люди просто бояться і не можуть дозволити собі щось зробити або сказати, тому що надто сильно охоплені почуттям страху за себе. А також, наслідків за свої вчинки.

А
Андрій Данилко в образі з Пугачовою

Данилко ще згадав про Аллу Пугачову і підкреслив: “Вона так голосно мовчить, що її позиція всім зрозуміла”. Неприємним є факт давньої дружби Пугачової та Данилко. Звісно, артист хотів би почути від Алли слова засудження дій росії, та її активну позицію, а не просто утримання від ситуації та мовчання. Натомість чоловік легендарної співачки Максим Галкін, активно підтримує Україну і не боїться публічних звернень в соціальних мережах та грошової допомоги українцям.

Схожі статті