Покинула його, поки він спав: колишня 48-річного Андрія Данилка вперше розповіла, чому мовчки пішла від зірки

Ти не так давно стіні вийшла колишня співробітниця колективу Андрія Данилка і розповіла неймовірні деталі їхніх стосунків. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Минулого року на екрани вийшло новий випуск шоу “Не бреши мені” з Радмилою Щоголевою. У ньому жінка вперше зізналася, що мала близькість з Андрієм Данилко. На питання чи був в неї роман з артистом вона відповідати відмовилася, пояснюючи це тим, що не розуміє, яке поняття вкладають у це ведучи проєкту.

Колишня Андрія Данилка розповіла, чому вони розсталися

Колишня Андрія Данилка розповіла, чому вони розсталися. Андрій Данилко та Геля (“СВ-шоу”)

Та після усього почутого журналісти зробила висновок, що між Радмилою та Андрієм було дещо більше, ніж дружба.

Цікаво, що акторка розповіла про те, як її стосунки з Андрієм зіпсувалися. Виявляється, працювати разом з ним було дуже непросто фізично, хоча душею вона відпочивала. Учасники колективу багато сміялися і неймовірно зблизилися.

Однак, стан здоров’я зірки погіршився і вона вирішила піти. Про це вона повідомила концертному директору, але Андрія у відомість не поставила. Коли прийшла пора прощатися, вона з’ясувала, що Андрій Данилко в цей момент відпочивав у себе в гримерці.

Друг Андрія Данилко розсекретив його шлюб з Інною Білоконь
Колишня Андрія Данилка розповіла, чому вони розсталися

Так як Щеголова не хотіла його будити, то покинула Данилко мовчки. Але чоловіка це дуже розлютило. Після цього, він з нею не розмовляв. Неймовірно теплі та ніжні стосунки обірвалися в одну мить.

І лише через декілька років їм вдалося поговорити особисто. Андрій пробачив вчинок Радмили, але відновлювати стосунків з нею навіть і не думав. Щоголева вийшла заміж і народила дітей. Вона реалізувалася в театрі, але такої популярності, як при ролі Гелі, звісно, не отримала. Про Андрія вона згадує з теплими емоціями, і розповідає, що він вселяв любов до життя. Мовляв, поруч з ним вона закохалася у цей світ.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.