Ілона Гвоздьова слідом за Добриніним вирішила повінчатися з чоловіком після восьми років подружнього життя

Зірка паркету "Танці з зірками" Ілона Гвоздьова зробила важливий крок в своєму подружньому та особистому житті. Вона обвінчалась з коханим чоловіком.

Ілона Гвоздьова доволі характерна, рішуча жінка і це доказує на паркеті не тільки переможними танцями, а ще й своєю поведінкою, яка завжди привертає до себе увагу та не залишає глядачів та опонентів байдужими. Ілона завжди на все має свою думку та ніколи не промовчить. В шоубізнес вона вважається найскандальнішою танцівницею. Можливо це образ, а можливо й в житті Ілона така ж сталева характером.

Проте в її подружньому житті все гармонійно і відверто. 7 вересня Ілона та її чоловік Іван Хом’ячук відзначали восьму річницю подружнього життя і в цей же день пара хотіла укласти шлюб на небесах. Але щось не вийшло, причину Ілона не розповіла, але наголосила на тому, що це не так страшно. Ілона та Іван вирішили надовго не відкладати та повінчалися 9 вересня. Ілона розповіла, що це не просто красива дата, це день народження їхньої донечки Валерії, яку батьки ніжно називають Рія.

Тож 9 вересня 2022 року Ілона Гвоздьова та її чоловік обвінчалися у Свято-Михайлівському Золотоверхому монастирі. На святі були присутні й діти, тому що це не тільки свято на двох, це родинне свято, воно дуже важливе для кожної пари. Ілона зізнається, що це насправді магія, вона її відчула в тепер розуміє, що з Іваном вони пов’язані на якомусь вищому рівні, на духовному, тілесному тощо.

Пара після вінчання
Пара після вінчання

Також Гвоздьова розповіла, як довго шукала сукню, адже зірка хотіла щось ніжне і невинне, виключно біле. І їй вдалося знайти просто ідеальний варіант другої весільної сукні, яка поглинала магічну атмосферу монастиря та взагалі, атмосферу вінчання.

Схожі статті