Екс-чоловік Тетяни Денисової Олександр Кривошапко одружився втретє та показав кохану: краля з татуюваннями

Український співак Олександр Кривошапко вирішив знову одружитися, чи і здивував своїх шанувальників, адже за плечима Саші вже є розлучення.

Майже годину тому Олександр Кривошапко поділився радісною новиною у своєму instagram. Молодий чоловік одружився, для багатьох це дійсно велика несподіванка, тому що хлопець не афішував свої стосунки. Але тепер відомо, що обраницею Олександра стала дівчина, на ім’я Марія, вона косметолог. Судячи з instagram сторінки дівчини, пара разом один рік і вісім місяців. У Маші є давні та милі фотографії з Сашею та навіть окремий хайлайтс “Ми”, де дівчина викладала суто їх відносини та моменти, які хотіла залишити у пам’яті й не тільки

Сьогодні вранці Кривошапко виклав сторіс, де він в білій сорочці кудись їде, але ніякої конкретики, а через декілька годин Саша виклав пост, де він вже чоловік для Марії. Читаючи пост молодого чоловіка: “це історія про подолання”, зрозуміло, що пара пройшла нелегкий шлях до шлюбу, але все подолали й тепер вони молода і щаслива родина. До речі, співак ще наголосив на тому, що вони родина волонтерів і дописав номер картки з фазою: “Привітати молодожонів-волонтерів”.

Проте шлюб з Машею вже третій у житті Олександра. Його перша дружина була хореограф Тетяна Денисенко, вона була старша від Саші на 12 років. Напевно непорозуміння, які виникали через різний досвід та сварки, стали причиною розлучення. Пара познайомилась на шоу “Х-фактор”, де Саша був учасником, а Тетяна головним постановником. Шлюб пари склався ще у 2011 році. Через декілька  років Саша знов вступив у шлюб, але вже з українською актрисою та моделлю Мариною Кінськи, яка у 2017 народила йому доньку Алісу, спілкування з якою, судячи з соціальних мереж, в Олександра регулярне і дуже тепле.

Схожі статті